Ξεσπά Ελληνίδα ηθοποιός: «Μου ζητούν 13.000 ευρώ αναδρομικά! Είναι γελοίοι και κατάπτυστοι»

«Ξέρεις τι είναι να μην μπορείς να πάρεις τα φάρμακά σου; Να πηγαίνεις σε συσσίτια; Είναι ντροπή και όνειδος όσα ζούμε».

Στην εφημερίδα “Καρφί” και τον Νίκο Νικόλιζα μίλησε η Καλή Καλό, αλλά και άλλοι ηθοποιοί, που ξέσπασαν για το γεγονός ότι το Υπ. Οικονομικών τους ζητάει να επιστρέψουν αναδρομικά από την τιμητική σύνταξη που λάμβαναν.

«Η κατάσταση που μας έχουν φέρει μόνο για γέλια χωράει. Πριν λίγες μέρες με έγγραφό του το Υπ. Οικονομικών μου ζήτησε να του επιστρέψω 13.000 ευρώ αναδρομικά από την τιμητική σύνταξη. Μια σύνταξη που την έπαιρνα νομίμως, αφού το ίδιο το κράτος μου την είχε εγκρίνει. Είναι τόσο γελοίοι και κατάπτυστοι που αν ήμουν νέα, καθόσον ήμουν πάντα αντιστασιακή, ίσως έφτανα στα άκρα και πήγαινα με πολυβόλο στη βουλή. Ξέρετε ότι υπάρχουν συνάδελφοί μου, που είχαν τακτοποιήσει έτσι τη ζωή τους ώστε η καθημερινότητά τους να είναι βιώσιμη και τώρα υποφέρουν; Ξέρεις τι είναι να μην μπορείς να πάρεις τα φάρμακά σου; Να πηγαίνεις σε συσσίτια; Είναι ντροπή και όνειδος όσα ζούμε», είπε η Καλή Καλό.

Καλή Καλό