Βρισηίδα Ανδριώτου: Το εξώδικο που έστειλε στη Μαίη Εμμανουηλίδου μετά τον δημόσιο καβγά στο twitter

Βρισηίδα Ανδριώτου

Η κόντρα ανάμεσα στην Βρισηίδα Ανδριώτου και στην Μαίη Εμμανουηλίδου συνεχίζεται.

Εξώδικο έχει στείλει η Βρισηίδα Ανδριώτου στην Μαίη Εμμανουηλίδου, μετά τον δημόσιο καβγά που ξεκίνησε με τον Άρη Σοϊλέδη στο Twitter και στην συνέχεια συμμετείχε κι η τελευταία.

Το εξώδικο αυτό, στάλθηκε στην Μαίη Εμμανουηλίδου στις 31/3/2023 και χαρακτηριστικά αναφέρει: «Την 27/03/2023, στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης “twitter”, και σε διάλογο που είχα με άλλους χρήστες σχετικά με τα τεκταινόμενα στο παιχνίδι “survivor”, παρενέβητε στη συζήτηση και με σκαιό τρόπο απευθυνθήκατε προς το πρόσωπό μου λέγοντάς μου επι λέξει με το tweet σας την 20.11 μ.μ : “Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα…μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις” κλείνοντας την φράση σας με ένα πονηρό κλείσιμο του ματιού.

Με την φράση σας αυτή θέλατε να με θίξετε δημόσια, αφού η αναφορά σας αυτή Ευθέως αμφισβητεί την ηθική μου αφήνοντας υπονοούμενα για εμένα και τον πρότερο βίο μου, τόσο στη γενέτειρα μου την Θεσσαλονίκη, όσο και στην Αθήνα, και μάλιστα δημόσια, ενώπιον χιλιάδων χρηστών. Η φράση σας αυτή ανηπαρήχθη σε πολλά site και μάλιστα απομονωμένη από τον υπόλοιπο διάλογο που είχαμε, γεγονός που μου προξένησε μεγάλη βλάβη».

Να σημειωθεί ότι η Βρισηίδα Ανδριώτου, κάλεσε την Μαίη Εμμανουηλίδου εντός τριών ημερών από την παραλαβή του εξωδίκου να ανακαλέσει δημόσια όσα ανέφερε, αλλιώς θα στραφεί τόσο ενώπιον των Ποινικών Δικαστηρίων υποβάλλοντας μήνυση εναντίον της Μαίη για συκοφαντική δυσφήμιση, όσο και ενώπιον των Πολιτικών Δικαστηρίων ασκώντας αγωγή εναντίον της, αξιώνοντας χρηματική ικανοποίηση για ηθική βλάβη.