Βρισηίδα Ανδριώτου: «Στο Survivor ήταν αμέτρητες φορές που όλα ήταν πολύ δύσκολα»

Βρισηίδα Ανδριώτου

"Έμαθα να μην τα παρατάω ΠΟΤΕ" ομολογεί η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση από το Survivor, η Βρισηίδα Ανδριώτου προχώρησε στην πρώτη της ανάρτηση στα social media επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το γοητευτικό 25χρονο μοντέλο θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τα συναισθήματα που βίωσε στο Survivor και να εκφράσει από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους την στήριξαν σε αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία ζωής.

«Τα συναισθήματα μου και η εμπειρία αυτή δεν χωράνε με λέξεις να περιγράψω. Το Survivor πέρα από εμπειρία ζωής που επέλεξα να ζήσω μου έμαθε τόσα πολλά πράγματα και το καλύτερο ήταν ότι έμαθα τον εαυτό μου ακόμα καλύτερα. Έμαθα να μην τα παρατάω ΠΟΤΕ! Ακόμα και όταν όλα φαίνονται βουνό και πίστεψε με ήταν αμέτρητες φορές που όλα ήταν πολύ δύσκολα» σημείωσε, αρχικά, η Βρισηίδα Ανδριώτου στην ανάρτηση της.


«Θέλω να ευχαριστήσω την απέραντη αγάπη του κόσμου και στήριξη που μου στέλνετε τόσο καιρό, μπορεί να μην το ήξερα παρά μόνο όταν έβγαινα υποψήφια. Αυτό όμως με έκανε πιο δυνατή. Να παλεύω για εσάς που πιστέψατε πιο πολύ από όσο είχα πιστέψει εγώ στο εαυτό μου. Έζησα αυτήν την εμπειρία χάρη στο Survivor αλλά και σε εσάς που με κρατήσατε σχεδόν μέχρι και το τέλος. Η συμβουλή μου; Never give up!» συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του Survivor, Βρισηίδα Ανδριώτου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.