Βραδινή έξοδος με στιλ για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου στο κέντρο της Αθήνας

Βίκυ Χατζηβασιλείου

Η γνωστή παρουσιάστρια έκλεψε τις εντυπώσεις.

Ο Τάκης Ζαχαράτος παρουσιάζει στο Παλλάς με το πιο φαντασμαγορικό show της καριέρας του. Ο χαρισματικός performer γράφει τα κείμενα και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ζω για σένα», ένα θέαμα με τις περισσότερες μεταμορφώσεις και μιμήσεις που έχει κάνει ποτέ, όπου καυτηριάζει με τον μοναδικό του τρόπο την κοινωνικοπολιτική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

Μετά τα απανωτά sold out, η παράσταση παρατείνεται έως τις 2 Φεβρουαρίου, με πλήθος κόσμου να συνεχίζει να γεμίσει ασφυκτικά το θέατρο, προκειμένου να απολαύσουν αυτή την παράσταση-υπερπαραγωγή γέλιου.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, τον απόλυτο showman απόλαυσε επί σκηνής η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια τον καταχειροκρότησε από τις πρώτες θέσεις, ενώ στο τέλος τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι του για να τον συγχαρεί και να φωτογραφηθεί μαζί του.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου, όπως συνηθίζει στις κοσμικές εμφανίσεις της, έκλεψε τις εντυπώσεις με το απόλυτα chic look της, ενώ κατά την άφιξή της στο θέατρο μαγνήτισε όλα τα βλέμματα και τα φλας να αστράφτουν πάνω της.

Πηγή: Tlife