Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Έφη Μουρίκη: «Κλείνουμε 34 χρόνια σχέσης, θέλει δουλειά»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

"Όπως φροντίζουμε τον εαυτό μας στη δουλειά και τις συναναστροφές μας, όπως φροντίζουμε να αλλάζουμε, θέλει δουλειά και αυτό", λέει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλά στην Realnews και την Κορύνα Μαντάγαρη για τον κοινό του βίο με τη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη.

«Κλείνουμε 34 χρόνια σχέσης. Θέλει δουλειά. Όπως φροντίζουμε τον εαυτό μας στη δουλειά και τις συναναστροφές μας, όπως φροντίζουμε να αλλάζουμε, θέλει δουλειά και αυτό», λέει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και απαντά για το αν υπάρχουν πράγματα που έχουν αλλάξει για να συγκλίνουν οι πορείες τους: «Οι πορείες συγκλίνουν έτσι κι αλλιώς. Σίγουρα αλλάζουμε την καθημερινότητά μας».

Για τα στοιχεία που έχει δανείσει στον κυρ Ηλία, της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης λέει χαρακτηριστικά: «Το μοναδικό που έχω δανείσει είναι η ευαισθησία. Από την άλλη, δεν μοιάζουμε σε τίποτα και αυτό είναι το γοητευτικότερο. Δεν έχω καμία σχέση με αυτόν τον υπέροχο καλοσυνάτο, γκρινιάρη, εκτός εποχής άνθρωπο και σίγουρα με αυτό που νομίζει ότι πρέπει να είναι η γυναίκα. Πραγματικά τον παρακολουθώ και με γοητεύει για να μπω στο μυαλό του και να τον καταλάβω».