Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Αποκαλύπτει για την Κλέλια Ρένεση και τη νέα σεζόν της Μουρμούρας!

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

«Μας το έλεγαν από τον Alpha και δεν το πίστευα! Το κανάλι…»

Στην Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη έδωσε συνέντευξη ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για τη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”.

Μεγαλώνουμε και μικραίνουν οι αντοχές μας, αυτή είναι η αλήθεια. Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» πήρε «πράσινο φως» και για του χρόνου.

Πάμε για επτά χρόνια «Μουρμούρας». Η συγκινητικά μεγάλη ανταπόκριση του κοινού στη σειρά μας είναι που έφερε τελικά το πράσινο φως που λες.

Είχαν ακουστεί κάποια σενάρια ότι ίσως δεν θα συνεχιζόταν, αλλά στη διαδρομή πήραν φωτιά τα τηλέφωνα του Alpha…

Μας το έλεγαν και δεν το πίστευα. Δεν είναι υπέροχο να ζητά το τηλεοπτικό κοινό να συνεχιστεί μια σειρά που τόσο αγάπησε; Το κανάλι πήρε το μήνυμα, ήταν και εξαιρετικά ικανοποιημένο από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης και έτσι προχωράμε ακάθεκτοι για τα επτά χρόνια Μουρμούρας. Προσδεθείτε!

Στο νέο κύκλο θα μείνετε μαζί με την ηρωίδα που παίζει η Κλέλια Ρένεση;

Θα έχουμε ο καθένας το δικό του σπίτι, αλλά θα «πλουτίζει» τη ζωή μας το παιδί μας που ήρθε στον κόσμο. Αναμείνατε για εκπλήξεις και ανατροπές ενδιαφέρουσες.

Έχετε κάνει ήδη γυρίσματα για τον νέο κύκλο ή θα ξεκινήσετε μέσα στο καλοκαίρι;

Όχι, όχι! Τελειώσαμε τα φετινά επεισόδια και θα ξεκινήσουμε μέσα στον Αύγουστο για τα καινούργια. Είναι μια δουλειά που έχω αγαπήσει πολύ και που δεν περίμενα ότι θα μακροημέρευε τόσο. Στον τρίτο χρόνο λέγαμε «άντε, άλλος ένας» κι έρχεται πλέον ο έβδομος… Χωρίς να έχει «ξεχειλώσει» διόλου η σειρά και αυτό είναι -πιστεύω-το σημαντικό! Όλη η ομάδα που φτιάχνει αυτή τη δουλειά δίνει τον καλύτερο της εαυτό και ανεβάζει όλο και ψηλότερα τον πήχη. Το τηλεοπτικό κοινό το εισπράττει αυτό και μας ανταμείβει.

Elizabeth Hurley: Η topless φωτογραφία της προκάλεσε “πανικό” στους διαδικτυακούς της φίλους!