Βιβή Τσιάμη: «Η απώλεια των γονιών µας θα είναι το µεγαλύτερο κενό στον γάµο»

Βιβή Τσιάµη

"Ήθελα τα τελευταία χρόνια να κρατήσω την προσωπική µου ζωή µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας" τονίζει, μεταξύ άλλων, η Βιβή Τσιάμη.

Πιο ερωτευμένη από ποτέ μοιάζει να είναι η Βιβή Τσιάµη, η οποία και διατηρεί εδώ και δυο χρόνια σχέση με τον επιχειρηματία Κώστα Παπακωνσταντίνου και σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μιλώντας στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη, δε, το εντυπωσιακό μοντέλο αναφέρθηκε τόσο στην απόφαση να απομονώσει την προσωπική της ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας όσο και την απώλεια των γονιών της.

Έπεσε σαν βόµβα η είδηση του γάµου σου…

Γενικά ήθελα τα τελευταία χρόνια να κρατήσω την προσωπική µου ζωή µακριά από τα φώτα της δηµοσιότητας, γιατί ήδη έχω ζήσει την έκθεσή της χωρίς να είναι επιλογή µου. Από την άλλη, το καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί, όταν είσαι στην επικαιρότητα, είναι λογική και η έκθεση. Βέβαια, αυτό συνέβαινε πολλά χρόνια πριν. Προσπαθούσα να προστατέψω όσο µπορούσα την προσωπική µου ζωή και είναι κάτι που θα ήθελε ο µέλλων σύζυγός µου.

Ο γάµος με τον συντροφό σου, Κωνσταντίνο θα γίνει στις 22 Σεπτεµβρίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, στο Πανόραµα Βούλας. Ποιοι θα είναι οι κουµπάροι;

Θα είναι ένα φιλικό µας ζευγάρι, το οποίο µου έχει σταθεί και στις δύσκολες στιγµές που πέρασα και στις χαρές µου. Πόσω µάλλον γι’ αυτή τη σηµαντική ηµέρα για µένα. Είναι ο Χρήστος Τσαγκάρης µε τη σύζυγό του, Νατάσα Τσαγκάρη.

Έχασες και τους δύο γονείς σου µε διαφορά τριών χρόνων. Σκέφτεσαι ότι δεν θα είναι µαζί σου στον γάµο σου;

Το συζητούσα πριν από λίγο, γιατί και ο σύντροφός µου έχει χάσει τον πατέρα του. Στην εκκλησία θα µε παραδώσει στον γαµπρό η αδελφή µου µε τον γαµπρό µου. Η απώλεια των γονιών µας θα είναι το µεγαλύτερο κενό στον γάµο. Παρ’ όλα αυτά, θα είναι µαζί µας και θα έχω βάλει φωτογραφία στις θέσεις τους.