Βιργινία Λεούση: Ένας μήνας στην Εντατική – «Είχε προβλέψει το πρόβλημα της υγείας της» λέει ο γιος της

Βιργινία Λεούση

Όλα τα νεότερα για την κατάσταση υγείας της Βιργινίας Λεούση. Τι λέει ο γιος της στο La Biri Biri;

Ένα μήνα μετά την εσπευσμένη εισαγωγή της αστρολόγου Βιργινίας Λεούση στην Εντατική Μονάδα Ιδιωτικού νοσοκομείου των Αθηνών, έπειτα από εκδήλωση καρδιοαναπνευστικού επεισοδίου, ο γιος της Απόστολος μιλά στην Έλενα Πολυκάρπου και στην εκπομπή La biri biri και την πολυήμερη μάχη της να κρατηθεί στη ζωή.

[dfp_ads id=236982]

«Η Βιργινία είχε ένα χρόνιο πρόβλημα με το αναπνευστικό. Εκείνες τις ημέρες το είχε πάρει πάρα πολύ αψήφιστα, ενώ θα έπρεπε να είχε μπει μέσα να κάνει μια αγωγή μικρή μια δυο μέρες και να βγει μια χαρά. Δυστυχώς της έκανε ένα αλλεργικό σοκ. Εγώ την είδα δυστυχώς πιο μετά. Σίγουρα έκανε ένα καρδιακό επεισόδιο. Μέσα στο νοσοκομείο που μπήκαμε η καρδιά επανήλθε από μόνη της.

Πρέπει να χάσαμε 10 πολύτιμα λεπτά και για αυτό τώρα είμαστε εκεί που είμαστε. Δεν είναι από κάτι κουταμάρες που ακούμε. Τίποτα. Απλά η γυναίκα είχε πάρει αψήφιστα το αλλεργικό άσθμα, τίποτα άλλο. Η καρδούλα της και όλο της το ζωτικό σύστημα δουλεύει πάρα πολύ καλά. Φοβήθηκα και συνεχίζω να φοβάμαι, αλλά πρέπει να είμαστε δυνατοί και να προχωράμε» εξομολογείται ο γιος της αναφορικά με με την κατάσταση υγείας της Βιργινίας Λεούση.

Ο ίδιος αναφέρεται ακόμα σε κάποια νεύματα που τους έκαναν να αναθαρρήσουν και εξομολογείται πως η μητέρα του είχε προβλέψει το πρόβλημα της υγείας της.