Βίκυ Παπαδοπούλου: Τι σχέση έχει με την Πόπη Τσαπανίδου;

Η Βίκυ Παπαδοπούλου είναι μια από τις ομορφότερες και πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της νέας γενιάς.

Η συμμετοχή της στην ταινία »Το μικρό Ψάρι», η οποία προβλήθηκε στα πλαίσια του 64ου Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ του Βερολίνου, την έκανε να γνωρίσει την Πόπη Τσαπανίδου η οποία επίσης συμμετείχε.

Μιλώντας για την δημοσιογράφο η Βίκυ Παπαδοπούλου λέει το εξής: «Στην ταινία δεν έχουμε σκηνή μαζί, οπότε ουσιαστικά γνωριστήκαμε στο Βερολίνο. Πάντα την εκτιμούσα ως δημοσιογράφο και γνωρίζοντάς την κατάλαβα πως είναι και γαμώ τα παιδιά. Είναι ένας πολύ ευχάριστος και πολύ έξυπνος άνθρωπος, μια όμορφη γυναίκα, η οποία προσαρμόζεται και απολαμβάνει τη ζωή στο έπακρο και αυτό είναι θαυμαστό. Είναι μια σοβαρή δημοσιογράφος, αλλά έχει μια παιδικότητα, ένα κορίτσι μέσα της. Τη συμπαθώ πολύ».

Στην ίδια συνέντευξη στο περιοδικό People, η ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, το πόσο ντροπαλή ήταν και πως η απόφασή της να σπουδάσει υποκριτική εξέπληξε τους πάντες!

«Ήμουν το πιο κλειστό παιδί του κόσμου. Αν βγαίναμε κάπου με τους γονείς μου και πετυχαίναμε ένα γνωστό που μου έλεγε “γεια σου”, θα έκανα…