Βίκυ Παπαδοπούλου: «Φέτος τα σίριαλ είναι σαν τα 200 είδη μουστάρδας στο σουπερμάρκετ»

Βίκυ Παπαδοπούλου

"Βλέπεις ότι οι 3 "φεύγουν" πολύ" εξηγεί η Βίκυ Παπαδοπούλου.

Με αφορμή το σίριαλ «Αυτή η νύχτα μένει» στον Alpha, η Βίκυ Παπαδοπούλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και τον δημοσιογράφο Βασίλη Ανδριτσάνο. Μέσα σε όλα, δε, η γοητευτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στη νέα άνθηση της μυθοπλασίας αλλά και τις σημαντικές αλλαγές στον τρόπο γυρισμάτων σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Φέτος υπάρχει μια άνθηση της μυθοπλασίας. Υπάρχει κοινό για τόσο πολλές σειρές;

Είναι όπως όταν πηγαίνεις στο σουπερμάρκετ και έχει 200 είδη μουστάρδας, αλλά βλέπεις ότι οι 3 «φεύγουν» πολύ! Είναι πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι γίνονται δουλειές με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν να γίνουν. Υπάρχει κοινό για αρκετές από αυτές, απλώς η μπίλια δεν κάθεται πια κάπου. Ο κόσμος προσπαθεί να δει λίγο από όλα, να έχει μια ιδέα. Υπάρχουν βέβαια κάποια σίριαλ, όπως ο Σασμός, που έχουν χτίσει το κοινό τους. Αν είναι καλές οι δουλειές, ας είναι πολλές, κακό δεν κάνει. Το θέμα είναι να μη γίνονται προχειροδουλειές.

Πόσο έχει αλλάξει ο τρόπςο με τον οποίο γίνονται πια τα σίριαλ;

Τώρα τα πράγματα είναι πολύ πιο γρήγορα. Υπάρχει μια σχετική πίεση να βγάλεις κάποιες κηνές την ημέρα για να προλάβεις να ετοιμάσεις όλα αυτά τα επεισόδια. οι καθημερινές σειρές πια προσπαθούν να ακολουθήσουν τη γραμμή του εβδομαδιαίου σίριαλ. Όταν όμως είναι πολλά τα επεισόδια και λιγότερες οι μέρες των γυρισμάτων, μονίμως υπάρχει μια πίεση για να προλάβουμε. Προσπαθούμε όμως να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα, αυτή είναι η πρόκληση για εμάς.