Βίκυ Μανώλη: «Η αγάπη μας ενώνει με τον Ανδρέα Φουστάνο»

Βίκυ Μανώλη

"Μια ιδιαίτερη σχέση, που έχει τα πάνω της και τα κάτω της" παραδέχεται η Βίκυ Μανώλη.

Για την προσωπική της σχέση με τον Ανδρέα Φουστάνο μίλησε η Βίκυ Μανώλη στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών. Μάλιστα, το εντυπωσιακό μοντέλο που συμμετείχε και στον τελευταίο κύκλο του My Style Rocks παραδέχθηκε πως οι αγάπη τους ενώνει!

Ειδικότερα, η Βίκυ Μανώλη εξομολογήθηκε πως «αν πρέπει να χαρακτηρίσω τη σχέση μας με τον Ανδρέα Φουστάνο θα έλεγα ότι είναι μια ιδιαίτερη σχέση, που έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Είμαστε δυο άνθρωποι με έντονες προσωπικότητες και αυτό κάποιες φορές φέρνει εντάσεις. Η αγάπη όμως μας ενώνει».

«Πήγαμε 15 μέρες στην Ισπανία και ξεκουραστήκαμε γιατί το είχαμε ανάγκη» πρόσθεσε, επίσης, η μελαχρινή καλλονή για τις πρόσφατες κοινές διακοπές τους. «Κάνω ενέσιμα μπότοξ και υαλουρονικό. Πλέον πρέπει να καταλάβουν τη διαφορά των ενέσιμων από τις πλαστικές επεμβάσεις. Τα ενέσιμα δεν είναι κάτι μόνιμο, αλλά παίζει ρόλο να πας σε έναν πολύ καλό γιατρό γιατί οι μισές έχουν παραμορφωθεί. Όταν έρθει η ώρα, σίγουρα θα πάω στον Ανδρέα Φουστάνο για face lifting».

Τέλος, η Βίκυ Μανώλη αναφέρθηκε και στο φαινόμενο των σεξουαλικών παρενοχλήσεων και στο αν και η ίδια έχει βρεθεί σε ανάλογη θέση. «Με έχουν πλησιάσει άνθρωποι από τον χώρο, που έχουν εξουσία, όμως επειδή γνωρίζω πολύ καλά το ποιόν τους από τις φίλες μου, τους απέφυγα και έτσι γλίτωσα τα χειρότερα».