Βίκυ Κάβουρα: «Θα έδινα δεύτερη ευκαιρία στον Νίκο Οικονομόπουλο»

Βίκυ Κάβουρα

"Αν με ξενερώσει η συμπεριφορά κάποιου, μου φεύγει και το ερωτικό" παραδέχεται, επίσης, η Βίκυ Κάβουρα.

Η Βίκυ Κάβουρα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε όλα, η καλλονή ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και την σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Η δημοσιότητα έχει κάνει κακό στις ερωτικές σου σχέσεις;

Σίγουρα είναι μια έξτρα δυσκολία που έχω να αντιμετωπίσω. Είναι και διαφορετικός ο τρόπος που μπορεί να με προσεγγίσει κάποιος και είναι δύσκολο να κρατήσω αυτή τη σχέση μόνο για τον εαυτό μου.

Τι χρειάζεται να έχει ένας άντρας για να σου κλέψει την καρδιά;

Να έχει τη δυνατότητα να εκφράζει τα συναισθήματά του και μετράω πάρα πολύ τον χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του τόσο προς τα εμένα, όσο και προς τους άλλους. Αν με ξενερώσει η συμπεριφορά του, μου φεύγει και το ερωτικό.

Το καμπανάκι της μητρότητας έχει χτυπήσει για σένα;

Αυτό έρχεται όταν βρεις τον κατάλληλο σύντροφο. Τώρα και να έχει χτυπήσει, τρέχοντας όλη την ημέρα, δεν πρόλαβα να το ακούσω (γέλια).

Έφτασες ποτέ κοντά στον γάμο;

Ναι, το έχω σκεφτεί μια φορά.

Γιατί δεν πραγματοποιήθηκε;

Χωρίσαμε. Τώρα το γιατί είναι άνευ ουσίας.

Έχουμε για σένα την εικόνα μιας δυναμικής γυναίκας, έχεις πέσει στα πατώματα για έναν έρωτα που έληξε;

Φαίνομαι πολύ δυναμική και είμαι και πολύ αξιοπρεπής. Ούτε στον ίδιο μου τον εαυτό δεν παραδέχομαι ότι μπορεί να στεναχωρηθώ για κάτι. Αυτό είναι και καλό και κακό.

Πρόσφατα γράφτηκε ότι με τον Νίκο Οικονομόπουλου, που υπήρξατε ζευγάρι στο παρελθόν, έγινε επανασύνδεση. Θα έδινες μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας;

Θα έδινα μια δεύτερη ευκαιρία και τέλος.