Βίκυ Κάβουρα κατά Κώστα Τσουρού: «Νόμιζα ότι είμαστε φίλοι…»

Βίκυ Κάβουρα
Τι έχει συμβεί;

Πριν λίγες ημέρες ο Κώστας Τσουρός μέσα από τον αέρα του «Καλύτερα δε γίνεται» είχε αναφέρει πως η Βίκυ Κάβουρα είναι σε «καλή φάση  με γνωστό τραγουδιστή», όπως του είχαν μεταφέρει αυτόπτες μάρτυρες

Η Βίκυ Κάβουρα έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και στην Νίκη Κώτσου και ανάμεσα σε άλλα απάντησε για αυτό που ειπώθηκε στον αέρα, χωρίς να κρύβει την απογοήτευση της για τον «φίλο» της Κώστα Τσουρό και τη φήμη που διέδωσε.

Ακούστηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» από τον Κώστα Τσουρό ότι είσαι ζευγάρι με κάποιον…

«Για έναν τραγουδιστή;»

Ναι. Νομίζω είστε και φίλοι με τον Κώστα, οπότε λογικά θα ξέρει…

«Εγώ νόμιζα ότι είμαστε φίλοι με τον Κώστα, αλλά ξέρω ότι οι φίλοι αν έχουν μια πληροφορία, παίρνουν τηλέφωνο τον άλλον και τον ρωτάνε. Άρα, δεν είμαστε φίλοι, είχα μπερδευτεί. Αν μάθω κάτι για μια φίλη μου, θα την πάρω τηλέφωνο, θα τη ρωτήσω και μετά θα βγάλω κάτι στον αέρα. Σαν ψέμα μου φάνηκε. Όταν μου το είπαν, νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα πώς το είπε ο συγκεκριμένος άνθρωπος…».

Ισχύει όμως αυτό;

«Εγώ θέλω να πω αυτό μόνο. Ότι όταν ένας φίλος μου έχει ακούσει κάτι για εμένα, καλό θα ήταν να με παίρνει τηλέφωνο και να μαθαίνει την αλήθεια πριν βγει και πει ότι είναι και πολύ σίγουρος κιόλας.»

Το αφήνεις λίγο… φλου δηλαδή;

«Έχω προστατεύσει πολύ καλά τον εαυτό μου τέσσερα χρόνια και δεν πρόκειται να το αλλάξω αυτό. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται με εμένα εδώ και τέσσερα χρόνια…».