Βίκυ Κάβουρα: Επιβεβαιώνει τις φήμες που την θέλουν ξανά μαζί με τον Νίκο Οικονομόπουλο;

Βίκυ Κάβουρα

Όσα είπε η Βίκυ Κάβουρα για τον τραγουδιστή και πρώην σύντροφο της.

Στη Real life και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου μίλησε η Βίκυ Κάβουρα με αφορμή τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα και κάνουν λόγο για επανασύνδεση της ίδιας με τον πρώην σύντροφο της, Νίκο Οικονομόπουλο. Άραγε η κούκλα ηθοποιός τις επιβεβαιώνει;

«Δεν ισχύει η επανασύνδεση. Δεν συνηθίζω να επιστρέφω σε κάτι παλιό» σημειώνει χαρακτηριστικά η Βίκυ Κάβουρα στην εφημερίδα. Η σχέση της ηθοποιού με τον γνωστό τραγουδιστή διήρκεσε ενάμιση χρόνο και έληξε το 2015. Από τότε η Βίκυ Κάβουρα προχώρησε στη ζωή της και, μάλιστα, είχε κάνει σχέση με τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Βίγγο, η οποία όμως δεν άντεξε στον χρόνο και τελείωσε πέρυσι.

Με μεγάλη έκπληξη, ωστόσο, ενημερώθηκε και η ίδια για όλα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα περί επανασύνδεσης με τον Νίκο Οικονομόπουλο και μιλώντας στη Real life βρέθηκε σε μεγάλη αμηχανία και επάντησε αρκετά ενοχλημένη. «Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Και οι χωρισμοί υπάρχουν. Αν ήταν όλα καλά δεν θα υπήρχαν χωρισμοί. Αν δεν πάει κάτι καλά, το σωστό είναι να προχωράς στον χωρισμό και όχι σε συμβιβασμούς και καταπίεση».

«Όταν μένεις σε μια σχέση μόνο για τον κόσμο, τότε ζεις ένα ψέμα. Ζεις τη ζωή μιας άλλης. Εμένα αυτά (σ.σ. οι χωρισμοί) δεν με ρίχνουν. Με απασχολεί περισσότερο ότι έχει να κάνει με την υγεία. Ο μπαμπάς μου πρόσφατα αντιμετώπισε ένα θέμα, αλλά τώρα είναι όλα καλά. Αυτό είναι το μόνο που μπορεί να με ρίξει» εξομολογείται η όμορφη ηθοποιός.