Βίκυ Καγιά:Σκέφτηκα να τα παρατήσω

Παράλληλα, αποκάλυψε πως έχει κάνει ψυχανάλυση και ότι σκέφτηκε να τα παρατήσει, ενώ είπε πως ουδέποτε δέχθηκε ανήθικη πρόταση!

 
“Έχω κλάψει για πάρα πολλά πράγματα από την στιγμή που ξεκίνησα το μόντελινγκ. Η απόρριψη που έχω δει και ο τρόπος με τον όποιο πάλευα για να υπάρχω στον χώρο, να κάνω δουλειές στο εξωτερικό, να κάνω σωστές δουλειές με έκαναν πολλές φορές να διαλυθώ ψυχολογικά”, ανέφερε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο.
 
Όσον αφορά τις αρνητικές κριτικές, η ίδια σημείωσε πως δεν την στενοχωρούν, αντίθετα, την κάνουν να θυμώνει. “Στη δουλειά μου είμαι πάρα πολύ αυστηρή. Έτσι ήμουν από παιδί και, αν δεν είχα αυτό το χαρακτηριστικό στην προσωπικότητά μου, δεν θα είχα καταφέρει να αντέξω και να κάνω αυτή την καριέρα”, υπογράμμισε.
 
Παράλληλα, η γνωστή παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως αν και έχει κάνει μεγάλη καριέρα, είχε σκεφτεί να τα παρατήσει. “Το σκέφτηκα μια – δυό φορές. Την πρώτη φορά που πήγα στη Νέα Υόρκη είπα “Παναγιά μου, τι μαζοχισμός είναι αυτός!”. Άξιζε όμως που πείσμωσα και περίμενα ένα χρόνο… εκεί απογειώθηκε η καριέρα μου, εκεί βρήκα τον εαυτό μου, εκεί άλλαξε η ζωή μου”, δήλωσε η Βίκυ Καγιά και πρόσθεσε ότι έχει κάνει δύο φορές ψυχανάλυση, μία για 6 μήνες στα 22 της όταν ήταν στην Γαλλία και μία για άλλους 6 στα 25 της στην Νέα Υόρκη.
 

Τέλος, για τις περιπτώσεις με ανήθικες προτάσεις και ναρκωτικά στο χώρο της μόδας που κατά καιρούς έρχονται στο φως της δημοσιότητας, η ίδια είπε πως δεν της έχει συμβει ποτέ κάτι τέτοιο. “Ποτέ. Ούτε μισή φορά. Ούτε ναρκωτικά είδα μπροστά μου. Έκανα την δουλειά μου και πήγαινα σπίτι μου… Δεν έρχεται ξαφνικά ο άλλος και σου λέει “καλημέρα θέλεις να κάνεις αυτό;” Πρέπει να δίνεις δικαιώματα και να τα θέλεις κι εσύ”, ανέφερε.