Βίκυ Καγιά: «Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος έπαθα πανικό»

Βίκυ Καγιά

"Ο Ηλίας είναι ο άνδρας της ζωής μου και είναι θεόσταλτος γιατί ήρθε σε μια στιγμή που..."

Μητέρα, σύζυγος, επιχειρηματίας, τοπ μόντελ, παρουσιάστρια και προσεχώς πάλι μανούλα. Η Βίκυ Καγιά μιλάει για τις αλλαγές στη ζωή της, στο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη.

Σε τι φάση σε πετυχαίνουμε;

Με πετυχαίνετε σε μια φάση «του τρελού», που λέει ο λόγος. Μόλις τελειώσαμε την αποφοίτηση του Fashion Workshop, γύρισα από τη Νέα Υόρκη που είχα πάει για μια συνεργασία με τη Χάιντι Κλουμ, και κάνουμε διπλά και τριπλά γυρίσματα στο «Shopping Star» για να προλάβω να γεννήσω. Είμαι και έγκυος, τώρα μπήκα στον έκτο και περιμένω αγοράκι. Εχω την Μπιάνκα, έχω και τα άλλα δύο εν δυνάμει παιδιά. Εχω και σκύλο. Βρήκαμε ένα αδέσποτο στα σκουπίδια στην Εύβοια στο σπίτι μας πέρυσι και το μαζέψαμε. Μας έχει βγει και λίγο μούργος αλλά τι να κάνουμε; Τον αγαπάμε τον Μιλού μας.

[dfp_ads id=236982]

Πώς έμαθες ότι είσαι έγκυος;

Βασικά δεν είχα πάρει χαμπάρι. Ούτε και στην Μπιάνκα το είχα πάρει χαμπάρι αλλά τουλάχιστον εκεί το κατάλαβα πιο νωρίς. Δεν είχα δώσει σημασία, γιατί εγώ πάντα από μικρή είχα ακαταστασίες στον κύκλο μου. Δεν ήμουν σταθερή στο να καταλάβω επί τόπου ότι είμαι έγκυος. Οπότε είπα εντάξει… Αγχώθηκα και κουράστηκα, όλο το καλοκαίρι είχαμε γυρίσματα μέχρι τις 10 Αυγούστου. Ο Ηλίας πηγαινοερχόταν στη Μύκονο για το νέο μαγαζί Fresh εκεί και δεν είχα καταφέρει να βάλω τα πράγματα σε τάξη. Κάποια στιγμή λίγο πριν από τον τρίτο μήνα το κατάλαβα. Στην αρχή έπαθα έναν πανικό. Ο Ηλίας χάρηκε πάρα πολύ. Πιο πολύ πανικό έπαθα στα logistics. Είπα «δύο εν δυνάμει παιδιά και άλλα δύο τέσσερα, πάρα πολλές δουλειές και πηγαινοέρχεται και ο μπαμπάς μας, τώρα τι θα κάνουμε» αλλά χαίρομαι πολύ και περισσότερο που θα είναι και αγοράκι για να έχουμε και εναλλαγή. Το Κρασάκι.

Σε βλέπω αν και έξι μηνών κορμάρα. Εχεις πάρει κιλά;

Εχω πάρει 3,5 κιλά, πιο λίγα από την Μπιάνκα. Είναι λίγο δύσκολος ο μικρός, δεν έχω πολλή όρεξη. Κρέατα δεν μπορώ να φάω και πολύ. Δεν έχω παράπονο, μας ήρθε ευλογία. Ηταν να γίνει, δεν ήταν σχεδιασμένος.

 

Βίκυ Καγιά

Με τον Ηλία σάς βλέπουμε συχνά σε τρυφερά ενσταντανέ. Αισθάνομαι ότι αυτός είναι ο άνθρωπός σου.

Ο Ηλίας είναι ο άνδρας της ζωής μου και είναι θεόσταλτος γιατί ήρθε σε μια στιγμή που ούτε καν κοίταγα και ήξερα. Γνωριστήκαμε για επαγγελματικό λόγο. Επειδή λείπει πολύ δεν βλεπόμαστε συχνά και έτσι όταν βλεπόμαστε θέλουμε να αγκαλιαστούμε. Ημασταν ένα χρόνο μαζί, παντρευτήκαμε και μετά ήρθε η Μπιάνκα, οπότε δεν έχουμε καταφέρει και πολύ να ζήσουμε στα μέλια μόνοι μας. Είχαμε και τα δύο παιδιά του Ηλία από τον πρώτο γάμο, οπότε δεν έχουμε καταφέρει να κάνουμε ταξίδι του μέλιτος. Και όταν βρίσκουμε διημεράκια το απολαμβάνουμε.

Τι θαυμάζεις σ’ εκείνον;

Το μυαλό του. Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και πολύ αποτελεσματικός. Εχει ένα σπάνιο μυαλό. Από την πρώτη στιγμή αγάπησα το μυαλό του Ηλία. Τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή γι’ αυτό. Είναι ένας άξιος άνθρωπος που «τρέχει» μόνος του 16 μαγαζιά. Είναι ένας γενναιόδωρος άνθρωπος.