Βίκυ Καγιά για Shopping Star: «Ένα μαγικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του»

Βίκυ Καγιά

Με ένα βίντεο από τις best-of στιγμές της αποχαιρετά η Βίκυ Καγιά το Shopping Star μετά από 7 χρόνια.

Τη λήξη της συνεργασίας της με το Shopping Star ανακοίνωσε και επίσημα η Βίκυ Καγιά. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της στο reality μόδας, αποχαιρετώντας με αυτόν τον τρόπο το πρόγραμμα που παρουσίαζε για 7 ολόκληρες σεζόν.

«Ένα μαγικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του 7 χρόνια μόδας, χαράς και γυναικείας ενδυνάμωσης. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την αγάπη και την πίστη, και πάνω απ’ όλα για το χιούμορ και τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί! Σας εύχομαι ένα υπέροχο καλοκαίρι, ξέγνοιαστο και δροσερό, παρέα με τους αγαπημένους σας ανθρώπους!», γράφει η Βίκυ Καγιά στο Instagram.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο @starchanneltv για την εμπιστοσύνη και την όμορφη συνεργασία μας και στην υπέροχη ομάδα του shopping star που δούλεψε ακούραστα 7 χρόνια και μαζί δημιουργήσαμε μια υπέροχη συνθήκη! Σας αγαπώ και θα μου λείψετε πολύ! Εις το επανιδείν», κλείνει την ανάρτησή της η παρουσιάστρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Το νέο πρόσωπο που θα αναλάβει την παρουσίαση του Shopping Star την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αναμένεται να ανακοινωθεί από τον σταθμό το επόμενο διάστημα.