Βίκυ Καγιά: «Αυτό είναι αστείο για το GNTM, είναι ψέμα και υπερβολή»

Βίκυ Καγιά

"Δικαίως με περίμεναν στη γωνία για το GNTM" ομολογεί η Βίκυ Καγιά.

Με αφορμή την έναρξη του νέου κύκλου του GNTM παραχώρησε η Βίκυ Καγιά συνέντευξη στο περιοδικό GALA και τον δημοσιογράφο Κώστα Μπουρούση. Μέσα σε όλα, η λαμπερή παρουσιάστρια στο STAR παραδέχεται πως… περίμενε την διάθεση αρκετών να την περιμένουν στη γωνία ενώ απάντησε σε όσους θεωρούν πως ο φετινός κύκλος εκμεταλλεύεται τις ιστορίες των διαγονιζομένων.

Μετά την πρεμιέρα του GNTM νιώθεις ότι όλοι σε περίμεναν στη γωνία;

Δικαίως με περίμεναν στη γωνία. Όμως εγώ νιώθω μόνο θετικά συναισθήματα για τους ανθρώπους, τους συνανθρώπους και τους συνεργάτες μου. Έχω θετικό νου. Δεν θέλω να εστιάζω στο αρνητικό. Όσες φορές έχω πέσει στη λούμπα να σκεφτώ αρνητικά ή μοιρολατρικά δεν μου πάει τίποτα καλά. Δεν δουλεύει αυτή η σκέψη, σ’ το λέω εμπειρικά. Είμαι 44 ετών και δουλεύω από τα 14 μου.

Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι στον φετινό κύκλο του σόου εκμεταλλεύεστε τις γυναίκες και τις ιστορίες του. Τι λες γι’ αυτό;

Αυτό είναι αστείο. Είναι ψέμα και υπερβολή. Κάνουμε το ακριβώς αντίθετο. Σε μια κοινωνία που η γυναίκα έχει ταλαιπωρηθεί και υποφέρει, ειδικά τα τελευταία δυο χρόνια λόγω της πανδημίας, εμείς υμνούμε τη γυναίκα. Είμαστε η εκπομπή της γυναικείας ενδυμνάμωσης. Δείχνουμε τη δύναμη της γυναίκας, την άποψη της γυναίκας, το θάρρος της γυναίκας να ξεπεράσει τα στερεότυπα και να πάει παραπέρα. Αν είναι δυνατόν να θέλουμε να εκθέσουμε τις γυναίκες που αγαπάμε.

Όλες οι γυναίκες, ανεξαρτήτως σωματότυπου ή ηλικίας, μπορούν να γίνουν μοντέλα;

Το μόντελινγκ δεν είναι αυτό που ήταν. Υπάρχουν πλέον αγορές αναλόγως του ηλικιακού γκρουπ και της δεκαετίας την οποία διανύεις. Μετά τη Μέι Μασκ, τη μητέρα του Έλον Μασκ, ή την Τζόαν Ντίντιον που συμμετείχε στην καμπάνια της Celine έχει ανοίξει μια αγορά που δεν ήταν διαδεδομένη. και αυτή είναι μια ισχυρή αγορά. Γιατί μια γυναίκα που έχει δουλέψει, έχει χορτάσει και έχει κάνει τον κύκλο της ως επαγγελματίας, άρα ζει, ταξιδεύει και απολαμβάνει τη ζωή της είναι το role model που θέλουμε.

Μετάνιωσες που άφησες το GNTM για να το ξαναβρεις;

Καθόλου. Γιατί είχα φτάσει σε μια φάση που δεν άντεχα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Έπρεπε να κάνω ένα διάλειμμα. Και να σου πω κάτι; Δεν μου έφτασε. Οι έξι εβδομάδες παύσης που είχα πρόπερσι δεν μου έφτασαν. Αλλά μου έκαναν πολύ καλό αφού τα καλοκαίρια ξεκουράζομαι μόνο δέκα μέρες.