Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είτε στον Alpha είτε κάπου αλλού…»

Βίκυ Χατζηβασιλείου

"Στη ζωή μου έχω μάθει να παλεύω για το καλύτερο δυνατό για μένα..."

Η τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν ξεκίνησε εκρηκτικά για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, καθώς η παρουσιάστρια δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για την αλλαγή στην ημέρα προβολής του Πάμε Πακέτο. Μετά τις δημόσιες αντιπαραθέσεις με τον Δήμο Βερύκιο, φαίνεται πως τέλος καλό όλα καλά. Ή μήπως όχι;

Σε συνέντευξη που δίνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο Enjoy της Κυριακάτικης Δημοκρατίας και τη Μαρία Ανδρέου, όταν ρωτάται για το αν θα είναι και του χρόνου στον Alpha, δίνει μια… ιδιαίτερη απάντηση.

Αλλαγή ημέρας και ώρας για την επιτυχημένη εκπομπή Πάμε Πακέτο και ο κόσμος ήταν πιστός σε εσάς και σε αυτό το ραντεβού και μάλιστα με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Πιστεύω ότι αυτό πρέπει να σας λέει πολλά. Πώς το φιλτράρετε;

[dfp_ads id=236982]

Η μεγαλύτερη επιβεβαίωση, η μεγαλύτερη χαρά, η μεγαλύτερη δικαίωση για έναν παρουσιαστή είναι να διαπιστώνει ότι ο κόσμος όλα αυτά τα χρόνια της προσπάθειας του κατάλαβε την αλήθεια του. Γιατί ο κόσμος έχει αντίληψη που δεν λαθεύει. Το κριτήριο ότι κάτι έχεις καταφέρει στη μικρή οθόνη είναι η διάρκεια. Η διάρκεια σου δείχνει το πώς έχεις αντιμετωπίσει τους τηλεθεατές όλο αυτό το διάστημα. Και εγώ τους αντιμετώπισα με σεβασμό. Τους ευχαριστώ που με ακολουθούν γιατί η αλλαγή πάντα ενέχει και ένα ρίσκο. Βέβαια, πέρα από τη δουλειά, την επιμονή, πιστεύω και στην τύχη.

Και του χρόνου στον Alpha;

Είμαι ένας άνθρωπος πιστός. Για εμένα προηγείται η οικογένεια του Alpha. Προσδοκώ πολλά για τον σταθμό. Αν και στη ζωή μου έχω μάθει να παλεύω για το καλύτερο δυνατό για μένα, είτε είναι στον Alpha είτε είναι κάπου αλλού.