Βίκυ Χαντζή: Η συνεργασία με τον Alpha και οι θυσίες που έχει κάνει για τη δουλειά

Βίκυ Χαντζή

«Έχω χάσει πολλά καλοκαίρια, πολλές Κυριακές και αναρίθμητες ώρες ξεκούρασης λόγω του ρεπορτάζ», λέει η Βίκυ Χαντζή.

Συνέντευξη στο περιοδικό «MYTV» και τη Μαίρη Καράμπελα έδωσε η Βίκυ Χαντζή. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για τα «κέρδη» από τη συνεργασία της με τον Alpha και τις θυσίες που έχει κάνει για τη δουλειά.

Βρίσκεστε στον Alpha εδώ και πολλά χρόνια. Τι έχετε κερδίσει από αυτή τη συνεργασία;

Ανυπολόγιστης αξίας εμπειρία, φιλίες 25 ετών, συναρπαστικές στιγμές σε ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις με σπουδαίες προσωπικότητες, ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, χαρές, απογοητεύσεις, πολλά ξενύχτια, άπειρες ώρες δημιουργικού μοντάζ, πολλή αγάπη, πολλές συνειδητοποιήσεις, διδακτικές εμπειρίες και ένα εργασιακό περιβάλλον με ασφάλεια.

Έχετε κάνει θυσίες για τη δουλειά σας;

Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, αυτό που για τους άλλους θεωρείται θυσία για μένα είναι επιλογή που με εξελίσσει και την κάνω με χαρά. Η αλήθεια είναι πως προσπαθώ πολύ να κρατώ την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και στην προσωπική μου ζωή. Δεν είναι πάντα εύκολο ομολογώ. Έχω χάσει πολλά καλοκαίρια, πολλές Κυριακές και αναρίθμητες ώρες ξεκούρασης λόγω του ρεπορτάζ. Ωστόσο, το πρόσημο στο τέλος, τις περισσότερες φορές, είναι θετικό για μένα.