Βίκυ Χαντζή: «Δεν είχα λόγο να αφήσω τον Alpha και να πάω αλλού»

Βίκυ Χαντζή

«Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν ελκυστικές «σειρήνες» από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Δεν τις ακολούθησα».

Στο Page 2 της Νέας Σελίδας και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη η Βίκυ Χαντζή, η οποία μίλησε για την απόφασή της να βρίσκεται εδώ και 21 χρόνια στο δυναμικό του Alpha.

Βίκυ, εργάζεσαι στον Alpha 21 χρόνια τώρα. Σου έγιναν προτάσεις να αλλάξεις τηλεοπτική στέγη;

Ναι. Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν ελκυστικές «σειρήνες» από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς. Δεν τις ακολούθησα. Είμαι πιστή και στις προσωπικές αλλά και στις επαγγελματικές μου σχέσεις. Και όταν μια σχέση που έχω με καλύπτει απόλυτα, δεν ψάχνομαι. Εφόσον ο Alpha μου δίνει δυνατότητα εξέλιξης, γιατί είναι ένα κανάλι που αναδεικνύει τα παιδιά του, δεν είχα λόγο να πάω κάπου αλλού.

Τα τελευταία χρόνια κάνεις σεμινάρια αυτογνωσίας. Τι σε ώθησε να ασχοληθείς με το life coaching;

Μέσα από τις δοκιμασίες που πέρασα άρχισα να ψάχνομαι εσωτερικά για να αντλήσω δύναμη από μέσα μου. Σπούδασα life coaching και νευρογλωσσικό προγραμματισμό (NLP). Βλέποντας τα οφέλη που έφερε στη ζωή μου, αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά και να μοιραστώ τις τεχνικές αυτές με άλλους. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, λοιπόν, κάνω ομαδικά σεμινάρια αυτογνωσίας και είναι κάτι που δίνει μεγάλη χαρά, γιατί επιδίωξή μου είναι να δείξω σε όλους ότι δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε.

Παναγιώτης Θεόφιλος: Έτσι έμαθε για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα! «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο πρωινό»