Βίκυ Χαντζή: «Αυτό το είδος της τηλεόρασης έχω στόχο να υπηρετήσω στο μέλλον»

Βίκυ Χαντζή

"Στο τέλος της ημέρας αυτό που ωφελεί την ψυχική σου ισορροπία και ηρεμία είναι να συμπορευτείς και όχι να ανταγωνιστείς τον άλλον", δηλώνει η γνωστή δημοσιογράφος.

Η Βίκυ Χαντζή έχει αναλάβει και φέτος το καλοκαίρι την πρωινή ενημέρωση των τηλεθεατών, παρουσιάζοντας μαζί με τον Σταύρο Μονεμβασιώτη την εκπομπή Alpha Τώρα.

Η έμπειρη δημοσιογράφος μιλά την Πολυξένη Καραμίχα και τη RealLife για τον «στίβο» του ρεπορτάζ και μεταξύ άλλων αποκαλύπτει τον τομέα της δημοσιογραφίας στον οποίο επιθυμεί να εστιάσει στο μέλλον.

«Οι αμοιβαίες υποχωρήσεις σε μία δουλειά που αφιερώνουμε πάνω από 10-12 ώρες της ζωής μας δεν είναι αδυναμία, είναι σοφία. Οι κόκκινες γραμμές, βέβαια, είναι μια συμφωνία που έχω κάνει χρόνια με τον εαυτό μου και τηρώ απαρέγκλιτα», δηλώνει η Βίκυ Χαντζή.

«Λέω την αλήθεια μου και βάζω τα όριά μου, έχοντας ωστόσο ενσυναίσθηση και σεβασμό στις ανάγκες του συναδέλφου. Γιατί στο τέλος της ημέρας αυτό που ωφελεί την ψυχική σου ισορροπία και ηρεμία είναι να συμπορευτείς και όχι να ανταγωνιστείς τον άλλον», συμπληρώνει η δημοσιογράφος του Alpha.

«Για μένα η εκπομπή-πρότυπο όσον αφορά την αξία που προσφέρει στον τηλεθεατή αποτελεί διαχρονικά αυτή της Oprah Winfrey, «Super Soul», που εστιάζει σε θέματα προσωπικής εξέλιξης, αυτογνωσίας και ενδυνάμωσης το ανθρώπου. Αυτό είναι το είδος της τηλεόρασης που έχω στόχο να υπηρετήσω στο μέλλον», εξομολογείται η Βίκυ Χαντζή στη συνέχεια.

Όσον αφορά τα θέματα του ρεπορτάζ που εξακολουθούν να τη δυσκολεύουν μετά από τόσα χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, η δημοσιογράφος του Alpha απαντά: «Τα θέματα που αφορούν την απώλεια, την ασθένεια και τον πόνο των συνανθρώπων μας».