Βικτώρια Καρύδα: Η πρόταση γάμου και η απάντησή της

Βικτώρια Καρύδα

Η Βικτώρια Καρύδα στο fashion show του Βασίλειου Κωστέτσου.

Η Βικτώρια Καρύδα έκλεψε την παράσταση στην επίδειξη μόδας του Βασίλειου Κωστέτσου πριν από λίγες μέρες, αφού εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα. Η χήρα του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή μίλησε στην «ΟΝ time» και την Σάσα Σταμάτη για την πρόταση γάμου που δέχτηκε πρόσφατα, αλλά και τα δάκρυά της μετά το fashion show.

«Έχω σκοπό να φύγω από την Ελλάδα όταν τελειώσει το δικαστήριο για τη δολοφονία του Γιάννη. Μετά την επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου πήγα στα γενέθλια της κουμπάρας μου Ιωάννας και άρχισα να κλαίω με λυγμούς. Έφυγε όλο το μακιγιάζ από τα κλάματα με τις σκέψεις για τον αντρούλη μου, που μου λείπει πολύ. Τον έχω πάντα στο μυαλό μου και μου λείπει πολύ. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν είναι μαζί μας», είπε η Βικτώρια Καρύδα.

Η ίδια θέλει να κάνει σχέση, αλλά υπό μία προϋπόθεση: «Θα ήθελα να κάνω σχέση, αλλά μόνο αν μου βγάζει συναίσθημα ο άλλος, αλλιώς θα μείνω μόνη μου. Δεν έχω χρόνο να κάνω σχέση. Έχω τα παιδιά μου. Ούτε χρόνο για τον εαυτό μου έχω. Με πλησιάζουν πολλοί άντρες, αλλά πρέπει να ερωτευθώ για να κάνω σχέση».

«Πριν από δύο μήνες ένας άντρας μού έκανε πρόταση γάμου και του είπα “όχι”. Μου είπε ότι με αγαπάει και θέλει να είμαστε μαζί και θα προσέχει εμένα και τα παιδιά μου. Βγαίναμε με τον συγκεκριμένο – είναι εξαιρετικός άνθρωπος και πολύ καλό παιδί. Είναι πανέξυπνος, αλλά δεν έχω συναίσθημα μαζί του για να προχωρήσω σε γάμο. Δεν εξηγείται αυτό το συναίσθημα. Άλλο να σου αρέσει κάποιος και άλλο να είσαι ερωτευμένη. Ο έρωτας λύνει πολλά προβλήματα και πάντα βρίσκεις χρόνο όταν είσαι ερωτευμένος και προχωράς μπροστά. Δεν βλέπεις τα κακά γύρω σου και βλέπεις αυτό το ωραίο πράγμα.

Όταν του απάντησα “όχι”, μου είπε “να το σκεφτείς”. Μου είπε: “Θα παντρευτούμε στο μέρος που σου αρέσει πολύ, στη λίμνη Κόμο”». Αυτός ο άνθρωπος είναι από το εξωτερικό και ήθελε να παντρευτούμε και να ζήσουμε στο εξωτερικό μαζί με τα παιδιά μου. Τρελάθηκα όταν μου το είπε. Με έφερε σε δύσκολη θέση, δεν το περίμενα», αποκάλυψε η Βικτώρια Καρύδα.