Βγήκε νικητής από το κρίσιμο χειρουργείο ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Δείτε περισσότερα...

Το δικό της Γολγοθά ανεβαίνει η οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη με τον γνωστό παρουσιαστή να δίνει τη μια μάχη μετά την άλλη, μετά το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τον Δεκέμβρη του 2017. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης κάνει κάθε φορά και ένα ακόμη βήμα για να επανέλθει και χθες πραγματοποιήθηκε ένα ακόμη δύσκολο και κρίσιμο χειρουργείο για εκείνον.

Θέλοντας να πάρει δύναμη και κουράγιο η σύζυγό του Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, δημοσίευσε λίγο πριν την επέμβαση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μία συγκινητική φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο ΚΑΤ, στην οποία απεικονίζεται να του κρατά το χέρι: «Σήμερα Κωνσταντίνε μου θέλω να βάλεις τα δυνατά σου… ξέρω ότι είσαι πολύ δυνατός…» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τους διαδικτυακούς της φίλους να της στέλνουν την θετική ενέργειά τους και μηνύματα υποστήριξης.

Ο γνωστός παρουσιαστής υπεβλήθη χθες σε μια επέμβαση που ονομάζεται κρανιοπλαστική, όπου επρόκειτο να του τοποθετηθεί μόσχευμα στο κεφάλι. Πρόκειται για μία επέμβαση που είχε γίνει και πριν κάποιους μήνες, αλλά δυστυχώς απέτυχε, λόγω μικροβίου που πήρε ο ασθενής, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθεί τέσσερις μήνες στο νοσοκομείο. Τώρα, ωστόσο, οι γιατροί έκριναν πως ο Κωνσταντίνος μπορεί να υποβληθεί ξανά σε επέμβαση και ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Η Εβελίνα, μάλιστα, ιδιαίτερα συγκινημένη έκανε μια ακόμη ανάρτηση, γράφοντας: «Γιατρέ μου, σας ευχαριστώ πολύ για όλα!!!! Κι εσύ Κωνσταντίνε μου για άλλη μια φορά μας απέδειξες πόσο δυνατός είσαι!!!!!».

Πηγή: tlife.gr