Η Βάσω Λασκαράκη λύνει τη σιωπή της για το χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη!

Βάσω Λασκαράκη

Πώς αποφάσισαν να βγάλουν την ανακοίνωση για το χωρισμό τους;

Η Βάσω Λασκαράκη μιλά για το χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την απόφαση να το δημοσιοποιήσουν με κοινή τους ανακοίνωση.

«Παρότι γενικότερα στην κοινή σας πορεία είχατε κρατήσει χαμηλό προφίλ, επιλέξατε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να βγάλετε μια κοινή ανακοίνωση αναφορικά με το χωρισμό σας. Τι σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση;» ρωτά η Εύη Βαλή στο περιοδικό 7 μέρες TV τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία δεν έχει κάνει μέχρι τώρα δηλώσεις γύρω από το χωρισμό της.

[dfp_ads id=236982]

«Τα βάλαμε κάτω και οι επιλογές ήταν είτε να βγάλουμε μια ανακοίνωση είτε να αφήσουμε μια φήμη να πυροδοτηθεί γύρω από το πρόσωπο μας και την οικογενειακή μας κατάσταση, το οποίο πιθανότατα δεν θα ήταν καλό για κανέναν. Και εγώ και ο Γιάννης έχουμε πάρα πολλές εμφανίσεις λόγω επαγγελματικών, όπως για παράδειγμα οι πρεμιέρες μας ή οι εκπομπές στις οποίες είμαστε καλεσμένοι και έπρεπε να βάλουμε κάτω τα πράγματα. Το συζητήσαμε και είδαμε ότι έχουμε δύο επιλογές: ή θα λέγαμε «δεν θέλουμε να μιλήσουμε για αυτό», με αποτέλεσμα οι δημοσιογράφοι να μας ρωτούν συνέχεια και θα υπήρχε μια φήμη γύρω από εμάς, το οποίο δεν θα ήταν ωραίο, ή θα γράφαμε μια ανακοίνωση και το πράγμα θα καταλάγιαζε κάπως.

Παρόλο που δεν είναι καθόλου στο χαρακτήρα μας αυτή η ανακοίνωση και παρότι είναι κόντρα σε εμάς, θεωρήσαμε ότι ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία μας να προστατεύσουμε το παιδί με μια τέτοια ανακοίνωση παρά να το αφήσουμε να αιωρείται. Είναι πιο ωραία τα πράγματα να είναι προστατευμένα σε μια οικογένεια και αυτή τη στιγμή το πρωταρχικό μέλημα μας είναι η Εύα και να μην μπορεί ο καθένας να ασχολείται με αυτό πέρα από το ποσοστό που του αναλογεί», εξήγησε η ηθοποιός.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Ο χωρισμός μου δεν είναι ένα ευχάριστο γεγονός»