Βασίλης Ζούλιας: Πώς σχολίασε την εμφάνισή της Μαρέβα Μητσοτάκη στο Παρίσι;

Βασίλης Ζούλιας

Δείτε την ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χθες συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, στο Παρίσι. Οι δύο ηγέτες συνοδεύονταν από τις συζύγους τους, Μαρέβα Μητσοτάκη και Μπριζίτ Μακρόν, οι οποίες έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Ιδιαίτερα κομψή, με πιο casual διάθεση ήταν η εμφάνιση της συζύγου του Έλληνα πρωθυπουργού.  Κάποιοι θεώρησαν το ντύσιμο αυτό «χαλαρό» για τη σοβαρότητα της περίστασης.

Βασίλης Ζούλιας

Ωστόσο, με ανάρτηση του στο Instagram, o σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας αποθέωσε τη Μαρέβα Μητσοτάκη, συγκρίνοντάς τη μάλιστα με την Αμαλία Μεγαπάνου.

Βασίλης Ζούλιας

«Λοιπόν… η @marevagrabowskimitsotaki είναι η πρώτη…. πρώτη κυρία που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το ανεπιτήδευτο ,cool ,φρέσκο και εντελώς προσωπικό στυλ της μετά την Αμαλία Μεγαπάνου που ίσως ήταν και η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να επισκιάσει την Τζακυ Κένεντυ όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στην επίσκεψη των Κένεντυ στην Ελλάδα όπου η Αμαλία φορούσε το συγκεκριμένο φόρεμα του Jean Desses και η Τζακυ ήταν ντυμένη από τον Oleg Cassini.

Μετά την Αμαλία το χάος θα έλεγε κανείς … όλες οι πρώτες Κύριες μετά απ αυτήν ήταν κάτω του μετρίου όσον αφορά την προσωπική άποψη και κυρίως το προσωπικό στυλ… κάτι που δεν αλλάζει ακόμη και με 1000 στυλίστες και συμβούλους …γιατί το στυλ όπως όλοι γνωρίζουμε ούτε αγοράζεται ούτε το σπουδάζει κάποιος … το έχεις ή δεν το έχεις …

Αυτές οι δυο πρώτες κύριες το έχουν και παρακαλώ μην αρχίσετε τις συγκρίσεις γιατί αυτός δεν είναι ο λόγος του ποστ… Έχουμε δει πολλά… μέσα στα σχεδόν 60 χρόνια από την Μεγαπάνου και μετά… μέχρι που εμφανίστηκε η Μαρεβα σαν breath of fresh air στο προεδρικό… and that’s her big credit…

View this post on Instagram

Λοιπόν… η @marevagrabowskimitsotaki είναι η πρώτη…. πρώτη κυρία που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για το ανεπιτήδευτο ,cool ,φρέσκο και εντελώς προσωπικό στυλ της μετά την Αμαλία Μεγαπάνου που ίσως ήταν και η μοναδική γυναίκα που κατάφερε να επισκιάσει την Τζακυ Κένεντυ όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στην επίσκεψη των Κένεντυ στην Ελλάδα όπου η Αμαλία φορούσε το συγκεκριμένο φόρεμα του Jean Desses και η Τζακυ ήταν ντυμένη από τον Oleg Cassini. Μετα την Αμαλία το χάος θα έλεγε κανείς … ολες οι πρώτες Κυριες μετά απ αυτήν ήταν κάτω του μετρίου όσον αφορά την προσωπική άποψη και κυρίως το προσωπικό στυλ… κατι που δεν αλλάζει ακομη και με 1000 στυλιστες και συμβουλους …γιατι το στυλ οπως όλοι γνωρίζουμε ούτε αγοράζεται ούτε το σπουδάζει καποιος … το εχεις η δεν το εχεις … Αυτες οι δυο πρωτες κυριες το έχουν και παρακαλώ μην αρχίσετε τις συγκρισεις γιατί αυτος δεν είναι ο λογος του ποστ… Εχουμε δει πολλά…μέσα στα σχεδόν 60 χρονια από την Μεγαπάνου και μετά…μέχρι που εμφανίστηκε η Μαρεβα σαν breath of fresh air στο προεδρικό…and that’s her big credit… Εννοείται ότι τα γράφω όλα αυτά γιατί πέσατε σαν κοράκια για την εμφάνιση της Μαρεβας στην Γαλλία …αισθάνθηκα ότι έπρεπε να εξηγήσω κάποια πράγματα όπως μόνο εγώ μπορώ και οποίος καταλαβε καταλαβε… η Μαρεβα έχει στυλ και άποψη τελεια και παυλα …και όχι μόνον…αλλά σήμερα για αυτό μιλαμε εδώ… και αυτο είναι πολύ πιο σημαντικό από μια πετυχημένη η οχι εμφάνιση…. #αυταταολιγα #very2020firstlady

A post shared by Vassilis Zoulias (@vzoulias) on

Εννοείται ότι τα γράφω όλα αυτά γιατί πέσατε σαν κοράκια για την εμφάνιση της Μαρεβας στην Γαλλία …αισθάνθηκα ότι έπρεπε να εξηγήσω κάποια πράγματα όπως μόνο εγώ μπορώ και οποίος κατάλαβε κατάλαβε… η Μαρεβα έχει στυλ και άποψη τελεία και παύλα …και όχι μόνον… αλλά σήμερα για αυτό μιλάμε εδώ… και αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από μια πετυχημένη η όχι εμφάνιση…. #αυταταολιγα #very2020firstlady», έγραψε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Ζούλιας.