Βασίλης Παλαιολόγος για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Είναι απώλεια και για εμάς και για το θέατρο»

Βασίλης Παλαιολόγος

«Ήταν ένα υπέροχος άνθρωπος, συνεργάτης και συνάδελφος», είπε ο Βασίλης Παλαιολόγος για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Παλαιολόγος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σειρά «Δύο Ξένοι» και την απώλεια του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Να γυρίσουμε λίγο τον χρόνο πίσω και να μιλήσουμε για τη σειρά «Δυο ξένοι», στην οποία παίζατε, ένα σίριαλ που προβάλλεται μέχρι και σήμερα. Τι πιστεύετε ότι κάνει αυτή τη σειρά διαχρονική;

Ήταν ένα πάρα πολύ έξυπνο σενάριο, πολύ σωστά μελετημένο, με καλά δομημένους χαρακτήρες όπου ακουμπούσε και συνεχίζει να ακουμπάει σε θέματα της κοινωνίας. Είχε υλικά που κράτησαν γερή την ύπαρξή του. Συν βεβαίως το χιούμορ μέσα από το οποίο υπάρχει λύτρωση πολλές φορές.

Μιλήστε μας λίγο για τον αείμνηστο Νίκο Σεργιαννόπουλο. Τι θυμάστε από εκείνον;

Ήταν ένα υπέροχος άνθρωπος, συνεργάτης και συνάδελφος. Ειλικρινά μας λύπησε αφάνταστα αυτό που συνέβη, είναι απώλεια και για εμάς, αλλά για το θέατρο, πόσο μάλλον για τους δικούς του. Είναι πολύ δύσκολο να χειριστείς την απώλεια. Πρέπει να περάσεις όλων των ειδών τα στάδια για να φτάσεις στην αποδοχή και τώρα πια να θυμάσαι έναν άνθρωπο που έχει φύγει με μια πολύ γλυκιά ανάμνηση.