Βασίλης Παϊτέρης: «Οι γιοι μου με αποφεύγουν, δεν θέλουν να συνεργαστούν μαζί μου»

Βασίλης Παϊτέρης

«Κάποιος τους συμβούλευσε να μην δουλεύουν μαζί μου και να κάνουν καριέρα μόνοι τους», λέει ο Βασίλης Παϊτέρης.

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού έδωσε ο Βασίλης Παϊτέρης. Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για τους γάμους, τους χωρισμούς του και τα παιδιά του.

Έχετε κάνει τρεις γάμους και εφτά παιδιά. Γιατί χωρίσατε από τις πρώτες σας συζύγους;

Δεν χώρισα εγώ, εκείνες με χώρισαν γιατί δεν με έβλεπαν. Από την αρχή, όταν τα φτιάχναμε, εγώ ήμουν πολύ ξεκάθαρος. Ήξερα ότι λόγω δουλειάς, δεν θα με βλέπουν, αλλά εκείνες ήθελαν να παντρευτούμε. Τότε δουλεύαμε με ένα ρεπό και αν. Δεν είναι όπως είναι τώρα, που ψαχνόμαστε για να βρούμε κανένα μεροκάματο. Κάπως έτσι πήραν τα παιδιά και με άφησαν. Δεν έχω διώξει καμία, ούτε τσακωμοί ούτε τίποτα. Δεν ήθελα να χωρίζω.

Τι είναι αυτό που αγαπάτε πιο πολύ στη σύζυγό σας;

Η κατανόηση. Με αγαπάει και είναι αφοσιωμένη στο σπίτι της. Με φροντίζει και υπάρχει καλή συνεννόηση.

Οι δύο γιοι σας, Αλέξανδρος και Θάνος, είχαν παραπονεθεί δημόσια ότι δεν τους έχετε στηρίξει επαγγελματικά. Ισχύει αυτό για εσάς;

Δεν ισχύει ότι δεν έχω στηρίξει τα παιδιά μου. Εγώ πιστεύω ότι όλη αυτή η ανοησία έχει ξεκινήσει από κάποιον μάνατζερ. Κάποιος τους συμβούλευσε να μην δουλεύουν μαζί μου και να κάνουν καριέρα μόνοι τους, με αποτέλεσμα τα παιδιά να με αποφεύγουν, να μην θέλουν να συνεργαστούμε. Ακόμα και σήμερα τα παιδιά μου δεν θέλουν να δουλέψουμε μαζί.

Τους λέω να έρθουν κοντά να συνεργαστούμε, αλλά δεν δέχονται. Είναι καλά παιδιά, με πολύ ταλέντο, αλλά κάποιος τους έμαθε να μην είναι μαζί μου, αλλά απέναντί μου και να λένε κιόλας ότι δεν τους στηρίζω κι ότι δεν είμαι καλός πατέρας. Ίσως όλα αυτά τους έβαλαν να τα πουν για να βγουν στη δημοσιότητα.

Δεν θα τους καταδικάσω ποτέ, είναι παιδιά μου και τα αγαπώ. Είναι αίμα μου, ζωή μου. Είπαν ότι δεν τους βοηθάω, μα μόνο που τους έδωσα το όνομά μου, φτάνει. Εδώ εμείς δεν είχαμε να φάμε, τι να βοηθήσω; Ο κόσμος ξέρει ότι εδώ και χρόνια βοηθάω όλο τον κόσμο, είναι δυνατόν να μην βοηθήσω τα παιδιά μου; Να έρθουν κοντά μου, η αγκαλιά μου είναι πάντα ανοιχτή.