Βασίλης Μπισμπίκης: Κρίση στον γάμο του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη;

Βασίλης Μπισμπίκης

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη είναι μαζί 15 χρόνια.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, Βασίλης Μπισμπίκης, ο τηλεοπτικός «Μάνος Βόσκαρης» από τις Άγριες Μέλισσες, σύμφωνα με πρόσφατες φήμες που κυκλοφορούν στους καλλιτεχνικούς κύκλους, βιώνει την πρώτη κρίση στον γάμο του με την σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, στενοί φίλοι και συνεργάτες μιλούν για μια κρίση που συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια, έπειτα από 15 ολόκληρα χρόνια συμβίωσης και γάμου.

Αγνοώντας τις φήμες, ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής, Βασίλης Μπισμπίκης, αυτή την εποχή δουλεύει με πάθος πίσω από την κάμερα με την ομάδα του Cartel για να μεταφέρουν στο σινεμά την πιο πολυσυζητημένη παράσταση των τελευταίων ετών «Άνθρωποι και ποντίκια» του Τζον Στάινμπεκ.

Πρότυπο συζύγου και μητέρας, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη στέκεται στο πλευρό του μακριά από τα φλας της δημοσιότητας, μεγαλώνοντας τον μοναχογιό τους. Αν και ο Βασίλης Μπισμπίκης σπάνια αναφέρεται στις συνεντεύξεις του στην προσωπική του ζωή, στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι η σύζυγός του ήταν εκείνη που τον άλλαξε.