Βασίλης Κούκουρας: «Με τη Βάνα είμαστε σταθερό ζευγάρι»

Τι είπε για τη σχέση του με τη γνωστή ηθοποιό;
Ο Βασίλης Κούκουρας εξέφρασε το παράπονο του αποκαλύπτωντας πως λόγω του σίριαλ «Κωνσταντίνου και Ελένης», οι γυναίκες τον έχουν παρεξηγήσει και νομίζουν πως και στη ζωή του είναι έτσι.

«Λόγω του σίριαλ πολλοί άνθρωποι με έχουν παρεξηγήσει. Α εσύ τα λες αυτά στο σίριαλ, τα έχεις ξαναπεί, τα έχεις κάνει, έχεις επιτυχία λες και για μένα το ίδιο. Ότι αυτά που λες στο σίριαλ τα λες και στη ζωή σου τώρα. Απλώς είχα το ίδιο ύφος γιατί ήμουν εγώ!»

Όσο για τη σχέση του με τη Βάνα Ραμποτά, ο Βασίλης Κούκουρας δήλωσε πως προσπαθούν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας:
«Με τη Βάνα είμαστε ένα αρκετά σταθερό ζευγάρι και έχουμε λύσει διάφορα προβλήματα τέτοιου είδους καλλιτεχνικά, α μη μας δούνε, μην κάνουμε, μη ράνουμε. Βεβαίως προσπαθώ να το προστατεύσω γιατί δε θέλω να γίνεται και πολύ έκθεση για ευνόητους λόγους. Παρ' όλα αυτά δεν μπορώ και να το απαγορεύσω. Δεν μπορώ να γίνω άυλος, να μη φαίνομαι. Δεν μπορώ αυτά τα μην πάμε εκεί πέρα γιατί θα μας φωτογραφήσουν. Σίγα που δε θα πάω να φάω ή να διασκεδάσω επειδή θα με φωτογραφήσουν.»

Περισσότερα latest news »