Βασίλης Κικίλιας: «Κυνήγησα πολύ την Τζένη Μπαλατσινού για να είμαστε μαζί»

Βασίλης Κικίλιας

"Βρήκα έναν άνθρωπο που με αγαπάει και τον αγαπώ, υπάρχει φροντίδα κι αλληλοσεβασμός. Όλο αυτό ήρθε να ολοκληρωθεί και με την γέννηση του Παναγιώτη. Η οικογένεια διευρύνθηκε, δεδομένου ότι η Τζένη έχει τρία ακόμα υπέροχα παιδιά, με τα οποία είμαι καλός φίλος" εξομολογήθηκε ο Βασίλης Κικίλιας.

Ο Βασίλης Κικίλιας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και στην Μαρία Λεμονιά και μίλησε για την γνωριμία του με την Τζένη Μπαλατσινού και την πατρότητα.

Στα πιο προσωπικά τώρα, η γνωριμία με την Τζένη Μπαλατσινού μπορείς να πεις ότι άλλαξε την ζωή σου;

Αυτό είναι μια αλήθεια. Μεγάλωσα σε μία μεσοαστική οικογένεια όπου κυριαρχούσε η έννοια της αγάπης και η σκέψη της δημιουργίας της δικής μου οικογένειας υπήρχε πάντα στο μυαλό μου. Ποτέ δεν είχα πει όμως «τώρα είναι η στιγμή». Αυτό έρχεται στην ζωή ξαφνικά, απρόσμενα κι όταν υπάρχουν πραγματικά συναισθήματα. Βρήκα έναν άνθρωπο που με αγαπάει και τον αγαπώ, υπάρχει φροντίδα κι αλληλοσεβασμός. Όλο αυτό ήρθε να ολοκληρωθεί και με την γέννηση του Παναγιώτη. Η οικογένεια διευρύνθηκε, δεδομένου ότι η Τζένη έχει τρία ακόμα υπέροχα παιδιά, με τα οποία είμαι καλός φίλος. Η σχέση μου με την Τζένη και η δημιουργία οικογένειας με εξέλιξαν ως άνθρωπο, με πήγαν παρακάτω, με έκαναν να ανακαλύψω πτυχές του χαρακτήρα μου που δεν γνώριζα μέχρι πρότινος.

Πόσο, αλήθεια, σε επηρεάζει η Τζένη Μπαλατσινού στην δουλειά σου; 

Την ακούω. Θεωρώ ότι αν ακούγαμε περισσότερο τις γυναίκες ο κόσμος θα ήταν πολύ καλύτερος. Την κυνήγησα πολύ για να είμαστε μαζί κι επομένως περάσαμε πολλές ώρες συζητώντας. Έτσι κατάλαβα πως σκέφτεται, πόσο δοτική είναι, πόσο ολοκληρωμένη άποψη έχει για τα πράγματα. Είναι ωραίο τα ζευγάρια να ανταλλάσσουν απόψεις κι ο ένας να εξελίσσει τον άλλον. Εξάλλου, λόγω της ιδιότητάς μου, η Τζένη επέλεξε να προσαρμόσει πτυχές της ζωής της. Άφησε το κομμάτι της δουλειάς της για εμένα κι αυτό είναι κάτι που το εκτιμώ και της το αναγνωρίζω.