Βασίλης Καμίτσης: «Η γυναίκα μου με παράτησε στην Ελλάδα με το παιδί μας και δεν ξαναγύρισε»

Βασίλης Καμίτσης

Όλα όσα λέει ο γνωστός ηθοποιός…

Στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε συνέντευξη ο Βασίλης Καμίτσης, ο οποίος μίλησε και για το τι συνέβη και χώρισε με την σύζυγό του.

Στην προσωπική σου ζωή πώς τα πήγες;

Έκανα μια κόρη, την Αλεξανδρούλα μου, και τώρα έχω και μια εγγονή, την Ιωάννα, κι αυτό είναι το ωραιότερο έργο όλης μου της ζωής. Έτυχε να χωρίσω νωρίς, γιατί με παράτησε η γυναίκα μου και πήγε με το αφεντικό της. Ήταν στην εστίαση, μαγείρισσα, και με παράτησε για το αφεντικό στο οποίο εργαζόταν στη Γερμανία.

Το 2000 πήγαμε εκεί μαζί, ήταν γνωστό το μαγαζί, υπήρχε η κρίση κι εγώ με το θέατρο δεν… Έτσι, πήγαμε για να δουλέψουμε εκεί. Τότε η κόρη μου ήταν σχεδόν 4 χρονών και με τη γυναίκα μου ήμασταν μαζί γύρω στα 3 χρόνια, πριν από το παιδί. Το 1996 γεννήθηκε η κόρη μου και το 1997 παντρεύτηκα. Έκανα πολιτικό γάμο πριν, γιατί ήταν η γυναίκα μου εφτά μηνών έγκυος, για το παιδί, να μη θεωρηθεί εκτός γάμου.

Όταν πήγαμε στη Γερμανία για να δουλέψουμε, εγώ «δεν το είχα», ήταν και η μικρή στην Ελλάδα, την είχαμε αφήσει εδώ μέχρι να δούμε πώς είναι τα πράγματα εκεί. Μετά από 2-3 μήνες είδα ότι δεν ήθελα να πάω στη Γερμανία. Κάποια στιγμή εξαφανίστηκε η μητέρα της, με παράτησε στην Ελλάδα με τη μικρή και δεν ξαναγύρισε.

Εγώ έχω μεγαλώσει την κόρη μου, μόνος μου. Η μάνα της γύρισε για 4 μέρες μετά από τρία χρόνια, τότε είδε το παιδί. Δεν υπήρχε καμία επικοινωνία ως τότε. Δεν ξαναπαντρεύτηκα για να μην στεναχωρηθεί η κόρη μου, να μη νομίζει ότι μοιράζω την αγάπη. Κάποτε έκλαιγε όταν έπιανα το χέρι της γυναίκας που είχα σχέση.

Τάκης Σαγιώρ: «Η Ρένα Βλαχοπούλου είχε απέχθεια με άντρες και γυναίκες γκέι»