Βασίλης Χατζόπουλος: Απαντά για τη φράση «έπεσα στην παγίδα» που δίχασε το σπίτι του MasterChef!

Βασίλης Χατζόπουλος

Είχε δίκιο ο Τιμολέων που χρησιμοποίησε τα λόγια του Βασίλη για να υποστηρίξει τις κατηγορίες του απέναντι στους συμπαίκτες του;

Τη δεύτερη αποχώρηση του Βασίλη Χατζόπουλου από το MasterChef είχε ακολουθήσει ένας από τους πιο μεγάλους καβγάδες στο σπίτι του MasterChef. Πρωταγωνιστής της ήταν ο Τιμολέων ο οποίος μεταξύ άλλων κατηγόρησε τους συμπαίκτες του που δεν τον στήριξαν πως τον θέλουν εκτός σπιτιού, ενώ ερμήνευσε την ατάκα που του είπε ο Βασίλης φεύγοντας ως μια δολοπλοκία που έχει στηθεί.

MasterChef: Αδιανόητο μπάχαλο! Κινήθηκε απειλητικά ο Σάββας προς τον Τιμολέοντα! «Είσαι μεγάλη λουλού, κότα» – «Παπ…α αρχ…ια έχεις»

Τι εννοούσε όμως ο Βασίλης Χατζόπουλος όταν είπε «έπεσα στην παγίδα»;

Ο πρώην διαγωνιζόμενος του MasterChef απάντησε στο DownTown και στη Νάνσυ Φαφούτη πως ουσιαστικά εννοούσε πως δεν θα έπρεπε να κινηθεί συναισθηματικά όταν επέλεξε στην ομαδική τους ανθρώπους που θα βρίσκονται στην ομάδα του γιατί τα πράγματα σε έναν διαγωνισμό δεν λειτουργούν έτσι. «Έχει παρεξηγηθεί πάρα πολύ. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι επέλεξα να κινηθώ συναισθηματικά και το συναίσθημα στο MAsterChef δεν έχει θέση. Εγώ αυθόρμητα επέλεξα να πάρω στην ομάδα μου κάποια άτομα που θεωρώ φίλους και συνεργαστήκαμε και σε ομαδικές», ανέφερε συγκεκριμένα ο Βασίλης Χατζόπουλος.