Βασίλειος Κωστέτσος – Άστραψε και βρόντηξε για την Επίδαυρο: «Περισυλλογή μπουκαλιών, αφόδευση σκουπιδιών»

Βασίλειος Κωστέτσος

"Κάλλιστα μπορεί να γίνει camping για τουρίστες" δηλώνει ο Βασίλειος Κωστέτσος για το Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δυο φετινές παραγωγές του Εθνικού θεάτρου για τις οποίες και ο Βασίλειος Κωστέτσος επέλεξε να τοποθετηθεί στα social media τη νύχτα της Τρίτης. Ο λόγος για τις παραστάσεις «Σφήκες» και «Μήδεια» που παρουσιάστηκαν τις δύο τελευταίες εβδομάδες στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δίχως να γνωστοποιεί ωστόσο εάν ο ίδιος παρακολούθησε κάποια εκ των συγκεκριμένων παραστάσεων, ο δημοφιλής σχεδιαστής μόδας προχώρησε σε ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου με αποδέκτες προφανώς την πολιτεία και το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Ειδικότερα, ο Βασίλειος Κωστέτσος δημοσίευσε μια εικόνα με στιγμιότυπα από τις «Σφήκες» σε σκηνοθεσία της Λένας Κιτσοπούλου και την «Μήδεια» σε σκηνοθεσία του Φρανκ Καστόρφ κάνοντας τα εξής σχόλια. «Δεν καταλαβαίνω γιατί επιχορηγούν ή ανεβάζουν έτσι περνώντας και από επιτροπή κιόλας!!! Παραστάσεις στο Θέατρο της Επιδαύρου;;;;!!! Αφού κάλλιστα μπορεί να γίνει camping για τουρίστες!!!».

«Περισυλλογή πλαστικών μπουκαλιών ή αφόδευση σκουπιδιών αλλά και αθλητικές εγκαταστάσεις για μπάσκετ!!!!!! Και ΟΛΑ αυτά με το να τα πληρώνονται και όχι να πληρώνουν!!!!» τονίζει ο σχεδιαστής στη νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.