Βάσια Παναγοπούλου: «Επιβαρύνθηκα πολύ, μου πήρε πάνω από έναν μήνα να συνέλθω»

Βάσια Παναγοπούλου

"Βλέποντας αργότερα τις σκηνές, συνειδητοποίησα ότι πρόσωπό μου είχε παραμορφωθεί από το κλάμα" ανέφερε η Βάσια Παναγοπούλου.

Η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε στο Τύπος Tv και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου για την Γη της Ελιάς και το πόσο δύσκολο ήταν να παίξει τις σκηνές θρήνου που απαιτούσε ο ρόλος της.

Τις σκηνές που σας έδειχναν να θρηνείτε για τον θάνατο του γιου σας πώς τις προσεγγίσατε; Αποθεώθηκαν στα social media…

Ήταν σκηνές δύσκολες, φορτισμένες συναισθηματικά. Ήταν σημαντικό ότι είχα τον Αντρέα Γεωργίου στο γύρισμα, εκείνος έδωσε τις οδηγίες. Όταν διάβασα τα επεισόδια, πήρα τηλέφωνο την Βάνα Δημητρίου και της είπα ότι δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Όλες οι σκηνές ήταν δύσκολες για εμένα. Όλο αυτό το διάστημα που κάναμε τα γυρίσματα των σκηνών επιβαρύνθηκα πολύ, μου πήρε πάνω από έναν μήνα να συνέλθω. Βλέποντας αργότερα τις σκηνές, συνειδητοποίησα ότι πρόσωπό μου είχε παραμορφωθεί από το κλάμα. Δεν μπορώ να παίξω σκηνές χωρίς να τις νιώθω. Στα 35 χρόνια που κάνω αυτή την δουλειά, δεν έχω εισπράξει ξανά τέτοιο κύμα αγάπης. Πήρα μηνύματα από γυναίκες που έχασαν τα παιδιά τους, από γυναίκες Μανιάτισσες που μου έλεγαν ότι έτσι θρηνούν. Ήταν μία επιβράβευση για εμένα.