Βαρυμπόμπη: Το συγκλονιστικό βίντεο που ανέβασε η Ναταλία Γερμανού και το όλο νόημα μήνυμά της

Ναταλία Γερμανού

«Ήθελα να ‘ξερα τι θα ‘κανες Ελλαδίτσα μου τα καλοκαίρια χωρίς τους πυροσβέστες και τους εθελοντές», αναρωτιέται η Ναταλία Γερμανού.

Το συγκλονιστικό βίντεο με το πυροσβεστικό όχημα που περνάει μέσα από τις φλόγες στη Βαρυμπόμπη ανέβασε η Ναταλία Γερμανού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε κι ένα κείμενο για τους ήρωες πυροσβέστες που ρισκάρουν κάθε φορά τη ζωή τους.

«Ανάμεσα στα επαγγέλματα που σέβομαι που υποκλίνομαι που θαυμάζω. Με πυροσβεστικά οχήματα που Θεός ξέρει πόσων ετών είναι, με μισθούς που θα έπρεπε να είναι τριπλάσιοι. Με τη ζωή τους να παίζεται κορώνα-γράμματα και με τους δικούς τους ανθρώπους να καρδιοχτυπάνε σε κάθε πυρκαγιά.

Ήθελα να ‘ξερα τι θα ‘κανες Ελλαδίτσα μου τα καλοκαίρια χωρίς τους πυροσβέστες και τους εθελοντές. Γιατί χωρίς τηλεπερσόνες, σελέμπριτις και ινφλουένσερς μια χαρά θα ήσουν.

Για λίγο λοιπόν (έστω) ας δώσουμε στους ανθρώπους αυτούς τη σημασία που τους πρέπει στις αναρτήσεις μας. Σεβασμός. Σας ευχαριστούμε», έγραψε η Ναταλία Γερμανού.