Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Ανεπίσημα γνωρίζουμε ότι οι Άγριες Μέλισσες τελειώνουν φέτος»

Βαγγέλης Αλεξανδρής

«Φέτος υπάρχει μεγάλη εξέλιξη στο χαρακτήρα μου», λέει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Στην εφημερίδα Real και την Κορύνα Μανταγάρη έδωσε συνέντευξη ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο ηθοποιός, που τα τελευταία τρία χρόνια απολαμβάνουμε στις Άγριες Μέλισσες, μίλησε για το ρόλο του Κυριάκου, αλλά και για το τέλος της σειράς.

«Ότι κάνει ο Κυριάκος το κάνει για να είναι καλά η οικογένειά του. Δεν έχει μεγαλεπήβολα σχέδια για τον εαυτό του. Βλέποντας ότι χάνει την Ουρανίτσα του, προσπαθεί να σώσει το χωριό. Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα το μάθει και ο Ακύλας.

Θέλω να πω για μία ακόμη φορά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σκηνοθέτη μας Λευτέρη Χαρίτο και στους σεναριογράφους μας, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρο Καλκόβαλη, γιατί φέτος υπάρχει μεγάλη εξέλιξη στον χαρακτήρα μου. Του έχει φύγει η μαγκιά και πάει πιο εσωτερικά», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρή είπε επίσης: «Στο δρόμο, την πρώτη χρονιά, με φώναζαν Κυριάκο, τώρα με φωνάζουν Βαμβακά. Νομίζω ότι έχει ένα πολύ ωραίο κρεσέντο ο Κυριάκος και καλό θα ήταν να τελειώσει φέτος. Ανεπίσημα γνωρίζουμε ότι οι Άγριες Μέλισσες τελειώνουν φέτος».