Βαλάντης: «Δεν αναφέρθηκα ονομαστικά στον Πάριο και τη Μαρινέλλα»

Βαλάντης

"Εγώ θα λέω πάντα αυτό που πιστεύω, κι ας το μεταφράζουν λάθος" ξεκαθαρίζει ο Βαλάντης.

Ο Βαλάντης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο καθώς την φετινή σεζόν απασχόλησε ιδιαίτερα μέσα από την παρουσία του στο Survivor. Μέσα σε όλα, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε δυο παλαιότερες πολυσυζητημένες του δηλώσεις που είχαν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιες δηλώσεις σου έχουν προκαλέσει σχόλια. Για παράδειγμα, στο παρελθόν είχες πει ότι αν η γυναίκα σου βάλει κιλά, θα τη χωρίσεις.

Εγώ αυτό που είπα είναι ότι αν είμαι σε μια σχέση και η σύντροφος μου βάλει είκοσι κιλά και το συζητήσουμε και της πω με γνώμονα την υγεία της ότι πρέπει να αδυνατίσει και εκείνη το συνεχίσει, δεν πρέπει να απορήσει αν φύγω. Αλλά γιατί να σχολιαστεί αυτό που είπα και δεν σχολιάζονται οι διαφημίσεις που βγαίνουν κάθε καλοκαίρι για τα προϊόντα αδυνατίσματος; Δεν είναι ρατσιστές αυτοί που φτιάχνουν αυτά τα διαφημιστικά; Γιατί μας θέλουν αδύνατους; Δεν είναι ρατσιστικό να βλέπω είκοσι διαφημίσεις την ημέρα που να με παροτρύνουν να χάσω κιλά;

Αλλά και για τον Πάριο και τη Μαρινέλλα είχες πει ότι δεν θα ήθελες να τους βλέπεις να τραγουδούν από μια ηλικία και μετά.

Δεν αναφέρθηκα ονομαστικά στον Πάριο και τη Μαρινέλλα. Η ερώτηση που μου έγινε ήταν πως φαντάζομαι τον εαυτό μου στα 50 μου. Εγώ τότε απάντησα ότι δεν θα ήθελα να με βλέπω να τραγουδάω σε ένα νυχτερινό μαγαζί. Και με ρώτησαν «δηλαδή ο Πάριος και η Μαρινέλλα που είναι πάνω από 50 και τραγουδούν;». Εκεί λοιπόν απάντησα «εγώ δεν θα το έκανα». Εγώ θα λέω πάντα αυτό που πιστεύω, κι ας το μεταφράζουν λάθος.