«Βαφτίστηκα σε ηλικία 5 χρονών, μαζί με τον αδερφό μου, ο οποίος ήταν 8,5»

βάφτιση

"Είχα ρωτήσει τη μαμά μου και μου είχε πει: "Επειδή ήσασταν όμορφα μωρά και μάλωναν όλοι για το ποιος θα σας βαφτίσει"...

Η Λιζέτα Νικολάου κάνει μια ιδιαίτερη εξομολόγηση, όσον αφορά στην βάφτισή της. Η τραγουδίστρια εξομολογείται στο Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού:

«Βαφτίστηκα σε ηλικία 5 χρονών, μαζί με τον αδερφό μου, ο οποίος ήταν 8,5. Βαφτιστήκαμε και οι δύο μαζί, μας είχαν φέρει την κολυμπήθρα μέσα στο σπίτι μας. Η πρώτη γυναίκα του μπαμπά μου είχε πεθάνει, ενώ νωρίτερα είχε πεθάνει κι ένα παιδί που είχαν κάνει μαζί. Από τότε ο πατέρας μου δεν ήθελε να δώσει στα παιδιά του ονόματα ανθρώπων από την οικογένεια που έχουν πεθάνει, όπως οι γονείς του, που δεν ζούσαν. Ήθελε να δώσει σε όλα του τα παιδιά ωραία ονόματα».

Λιζέτα Νικολάου

Στην ερώτηση γιατί την βάφτισαν σε τόσο μεγάλη ηλικία, η Λιζέτα Νικολάου λέει: «Είχα ρωτήσει τη μαμά μου και μου είχε πει: «Επειδή ήσασταν όμορφα μωρά και μάλωναν όλοι για το ποιος θα σας βαφτίσει»… Βέβαια, τότε, έτρεχαν και μας κυνηγούσαν για να μπούμε στην κολυμπήθρα, να μας βγάλουν τα ρούχα για να μας βαφτίσει ο παπάς. Είμαστε 5 αδέρφια και τα δύο μικρότερα ήμασταν εμείς. Θυμάμαι τη νονά μου που την έβλεπα να έρχεται από τον δρόμο κρατώντας ένα κρασοπότηρο με λάδι και από πίσω να έρχεται στο σπίτι ο κόσμος από τη γειτονιά. Είχαν κουραστεί οι νονές μας να μας έχουν αγκαλιά».