Τζόυς Ευείδη: Το περιστατικό με την θαυμάστρια που την συγκίνησε!

Τζόυς Ευείδη
«Έχουμε κάνει παράσταση σε μέρη που δίπλα πουλούσαν σουβλάκια και όλη η τσίκνα ερχόταν στη σκηνή, να τρέχουν παιδάκια με παγωτά και μπαλόνια».

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Καρφί» και την Πέννυ Κροντηρά παραχώρησε η Τζόυς Ευείδη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το συγκινητικό περιστατικό με μια θαυμάστρια.

Πείτε μας ένα αστείο περιστατικό από τα γυρίσματα μιας σειράς ή μιας παράστασης.

Έχουν γίνει πάρα πολλά που δεν περιμέναμε να συμβούν. Έχουμε κάνει παράσταση σε μέρη που δίπλα πουλούσαν σουβλάκια και όλη η τσίκνα ερχόταν στη σκηνή, να τρέχουν παιδάκια με παγωτά και μπαλόνια. Έχουμε παίξει δίπλα στην θάλασσα στην Κυπαρισσία, η σκηνή γινόταν γυαλί από την υγρασία και έκανες πατινάζ. Έχω παίξει σε μια περιοδεία ολόκληρη κουτσή, γιατί είχα πάθει διάστρεμμα και δεν προλάβαινε το πόδι μου να θρέψει ποτέ από τις μετακινήσεις.

Ένα περιστατικό με θαυμαστή που μπορεί να σας ξάφνιασε ευχάριστα;

Πάρα πολλά. Έχω ακούσει από γυναίκα που ήρθε στο θέατρο “σας ευχαριστώ γιατί είναι η πρώτη φορά που βγαίνω από το σπίτι μου από τότε που έχασα το παιδί μου και γέλασα”. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι καλύτερο από το να καταφέρνεις να ξεχαστεί έστω για δύο ώρες μια γυναίκα που έχει χάσει το παιδί της. Είναι πάρα πολύ συγκινητικό.