Τζούλια Νόβα: Η απάντησή της για τη μπλούζα με το σφυροδρέπανο και τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης

Τζούλια Νόβα

Δείτε όλα όσα έγραψε η Τζούλια Νόβα στο Instagram.

Η φωτογραφία που ανέβασε η Τζούλια Νόβα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στην οποία κρατάει την φουσκωμένη κοιλίτσα της προκάλεσε αντιδράσεις. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τη μπλούζα που επέλεξε να φορέσει η ξανθιά καλλονή.

Η μπλούζα που φόρεσε η Τζούλια Νόβα έχει τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης και φυσικά το σφυροδρέπανο. Η Τζούλια δέχτηκε αρκετά αρνητικά σχόλια και σε ένα από αυτά αποφάσισε να απαντήσει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Nova (@julianova1)

«Επειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς, γονείς των φίλων μου και οι παππούδες γι’ αυτό δεν έχω πρόβλημα να τη φορέσω. Όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση δεν πείνασε κανείς από όσους γνωρίζουμε, υπήρχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσηλεία, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπούδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωσή σου.

Εντάξει, δεν μπορούσε ο κόσμος να ταξιδέψει στο εξωτερικό και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. Αλλά κατά τα άλλα δεν ήταν και τόσο άσχημα. Και αν σκεφτείς ότι μετά τη διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί, οπότε χωρίς να συμφωνώ να ξανά γινόταν η Σοβιετική Ένωση δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσο άσχημα εκείνα τα χρόνια», έγραψε η Τζούλια Νόβα.