Τζούλι Μασίνο: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τι συνέβη με την Αλέξια πριν 30 χρόνια!

Τζούλι Μασίνο

«Δεν έχω καθόλου πίκρα, παρόλο που πέρασα πολύ άσχημα μέσα σε κάποια σχέση».

Η Τζούλι Μασίνο έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού, όπου αποκάλυψε πως έχει δέκα χρόνια να κάνει σχέση.

Πόσα χρόνια είσαι χωρίς σχέση;

Είναι περίπου 10 χρόνια που δεν έχω σχέση. Έκανα κάποιες επαφές με κάποιους ανθρώπους, βγήκα έξω, αλλά δεν με άγγιξε κάποιος. Είναι δύσκολο. Αυτό συνέβη πριν από πέντε χρόνια. Η σχέση θέλει πάρα πολύ δουλειά, θέλει χημεία, είναι δύναμη, είναι πολλά. Όταν είσαι μικρότερος ο σκοπός είναι άλλος και δεν βλέπεις τα πράγματα που λείπουν. Μετά από 20 χρόνια νιώθεις άδεια, τα παιδιά σου μεγαλώνουν και μένουν δύο άνθρωποι που δεν έπρεπε να ήταν μαζί, γιατί δεν έκαναν δουλειά, αφού η σχέση έπρεπε να γίνει δέσιμο. Κανείς δεν θέλει να δουλέψει και να κάνει δέσιμο στη σχέση. Το ίδιο συμβαίνει και με τη φιλία. Αυτό είχε γίνει και 30 χρόνια πριν με την Αλέξια, την τραγουδίστρια.

Τι έγινε τότε;

Η Αλέξια είχε πει τότε ότι ήθελε να γίνουμε φίλες, πριν από 30 χρόνια. Της είχα πει ότι “το θέλω κι εγώ, αλλά έχουμε δουλειά για να γίνουμε φίλες”, σχέση είναι και αυτή. Τώρα είμαστε αδελφές με την Αλέξια. Δεν έχω καθόλου πίκρα, παρόλο που πέρασα πολύ άσχημα μέσα σε κάποια σχέση. Ένιωσα ότι ήμουν ο μαγνήτης για το λάθος άνθρωπο στη ζωή μου. Ήμουν ανασφαλής για κάποια πράγματα ως άνθρωπος, όχι ως καλλιτέχνης. Όλα τα κομμάτια του παζλ θέλουν ισορροπία, κι όλα αρχίζουν από την οικογένεια, όπου δεν είχα ισορροπία. Δεν πονάω που είμαι μόνη μου. Αγκαλιάζω τη μοναξιά περίπου πέντε χρόνια, αλλά έχω σχέση με τον εαυτό μου τώρα.