Τζώρτζης Παπανικολάου: «Ο Τιμολέων και ο Αργύρης μπήκαν στο MasterChef με…»

Τζώρτζης Παπανικολάου

"Η Γωγώ μπήκε στο παιχνίδι για να δημιουργήσει μία μεγάλη ένταση και για να φανεί περισσότερο. Ναι Γωγώ, είσαι άσχετη".

Ο πιο αμφιλεγόμενος παίκτης του MasterChef αναρωτιέται αν είναι θάψιμο το να λες τη γνώμη σου και την ίδια ώρα θάβει χωρίς έλεος την αιώνια εχθρό του Γωγώ. Ο Τζώρτζης Παπανικολάου τα λέει όλα στο Down Town και τη Νάνσυ Φαφούτη.

Δεν υπήρξε κάποιο σχόλιο που πραγματικά να σε ενόχλησε; Με πείραξε ένα προσωπικό μήνυμα που έλαβα το οποίο έγραφε «Τζώρτζη, εύχομαι να πάθεις καθετί κακό». Αυτό πραγματικά με ενόχλησε. Από την άλλη πλευρά, ο κόσμος έξω μου λέει τα καλύτερα, δεν έχει υπάρξει ένας που να με πλησιάσει και να μου πει κάτι αρνητικό.  Να φανταστείς, την πρώτη μέρα της αποχώρησής μου διάβαζα τα σχόλια και φοβόμουν να βγω έξω γιατί σκέφτηκα ότι θα με γιουχάρουν. Όσοι με πλησιάζουν συνήθως με ρωτούν πράγματα για τον διαγωνισμό και καμιά φορά μού κράζουν τη Γωγώ, μου λένε «καλά τι σου έσερνε, δεν ντρέπεται λίγο;»

Αλήθεια, πώς ξεκίνησε η βεντέτα σου με τη Γωγώ; Ξεκίνησε από μια ασυλία. Θεωρούσα πολύ γελοίο να τη βοηθήσω από τον εξώστη να φτιάξει τάρτα όταν είχε μία έτοιμη βάση και μια συνταγή για την κρέμα γιατί έπρεπε απλά να τη στήσει. Ήταν ασυλία, δεν κρινόταν η αποχώρησή της και δεν ήθελα να βοηθήσω. Γιατί σε μια ασυλία πρέπει να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό για να κερδίσεις κάτι πολύ πολύτιμο. Στην ασυλία ποτέ δεν βοηθούσα και ποτέ δεν με βοήθησε κάποιος. Εκείνη την ημέρα κανείς δεν βοήθησε ούτε τον Χρήστο, ούτε τη Γωγώ.

[dfp_ads id=236982]

Αν δεις τη Γωγώ στον δρόμο τι θα κάνεις; Δεν ξέρω. Μπορεί και να μην της μιλούσα καν για ό,τι έχει συμβεί. Δεν με ενόχλησε τόσο το ότι μιλούσε άσχημα για μένα, αυτό στην τελική καλό μου έκανε. Θίχτηκα, όμως, πάρα πολύ για το βιντεάκι των τριών, την αγία τριάδα.

Για το «μια που@@να, ένας πού@@ης και μια άσχετη». Ναι. Το να είσαι «μπιπ» και «μπιπ» είναι μια χαρά. Όμως το να είσαι άσχετος είναι πάρα πολύ μεγάλο κακό και ντρέπομαι μόνο και μόνο που το είπε για τον εαυτό της. Ας είναι η άσχετη. Αυτοχαρακτηρίζεται άσχετη άρα και εγώ είμαι μαζί της. Ναι Γωγώ, είσαι άσχετη. Κατηγορούμαι εγώ ότι δήθεν μπορεί να κράζω κάποιον και δεν κατηγορείται ένα άτομο που βγαίνει και λέει ασυναρτησίες. Η Γωγώ μπήκε στο παιχνίδι για να δημιουργήσει μία μεγάλη ένταση και για να φανεί περισσότερο.

Ο Κωνσταντίνος βγαίνοντας από το παιχνίδι διαπίστωσε ότι τον αποκάλεσες ξερόλα και  είπε ότι θα σου ζητήσει εξηγήσεις. Δεν ήξερε –λέει- ότι ήσουν διπρόσωπος. Θα μπορούσε να μου τις είχε ζητήσει τις εξηγήσει. Αν κάτι σε ενοχλεί πρέπει να το κρατάς μέσα σου ή να το λες; Είναι κακό το να είσαι αληθινός; Δεν πιστεύω, όμως, ότι θα μου ζητούσε εξηγήσεις για ένα reality. Όταν μπαίνεις σε ένα reality πάντα θα υπάρχουν ίντριγκες. Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι κακό. Πάντως, δεν μου δινόταν πάντα η ευκαιρία μέσα στον διαγωνισμό να πω πράγματα μπροστά στους παίκτες. Αν και πολλές φορές off camera, όταν κάτι με ενοχλούσε προφανώς και το έλεγα.

Ο Αργύρης από την άλλη πλευρά έλεγε ότι δεν τιμάς τα παντελόνια σου. Βλέπεις ότι και άλλα άτομα έλεγαν στο μπουφ τη γνώμη τους; Ίσως να πειράζει τον κόσμο που χαμογελάω πάρα πολύ. Μάλλον αν ήμουν μουντρούχος να είχα καλύτερα σχόλια.

Πες μας μια ωμή αλήθεια για το Master Chef. Υπήρχαν κάποιες στρατηγικές μέσα στο σπίτι. Κάποιοι άνθρωποι μπήκαν βλέποντας πολλά άλλα reality μαγειρικής για να είναι προετοιμασμένοι.

Ποιοι πήγαν με στρατηγική; Αυτό φαίνεται στον κόσμο. Και ο Τιμολέων και ο Αργύρης μπήκαν με ένα στόχο: Να είναι οι νικητές. Πήγαιναν στον στόχο και έχασαν όλη την ουσία. Δεν απόλαυσαν το Master Chef.

Διαβάστε όλα τα νέα για το MasterChef εδώ…