Η Τζώρτζια Παναγή μιλάει για την αποχώρησή της από τον Alpha!

Τζώρτζια Παναγή
«Ήταν λογικό να θεωρηθώ ο “αδύναμος κρίκος”…».

Στο Down Town Κύπρου και τον Παντελή Παναγιώτου μίλησε η Τζώρτζια Παναγή, η οποία αναφέρθηκε και στην αποχώρησή της από την εκπομπή του Alpha “Ξαναδέστε τους”.

Στεναχωρήθηκες όταν σου ανακοίνωσαν ότι αποχωρείς από την εκπομπή;

Ήταν μια κοινή απόφαση. Οπότε, δεν θα ‘λεγα ότι με στενοχώρησε. Τόσο η παραγωγή όσο και το κανάλι, μου φέρθηκαν πολύ επαγγελματικά και νομίζω πως έκαναν το σωστό. Συζητήσαμε κάποια πράγματα σε πολύ φιλικό κλίμα και κάπως έτσι η συνεργασία μας έληξε.

Τελικά, πού οφείλεται η ξαφνική αποχώρηση σου από το «Ξαναδέστε τους»;

Ήξερα ότι υπήρχαν διάφορα θέματα που έπρεπε να συζητήσουμε με την παραγωγή και γενικά υπήρχε ένα περίεργο κλίμα, τον τελευταίο καιρό, που αφορούσε και στα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Ωστόσο, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου με το που τέλειωσε η εκπομπή, μου ανακοίνωσαν ότι η συνεργασία μας λήγει οριστικά.

Τζώρτζια Παναγή

Γιατί, όμως, επέλεξαν να αποχωρήσεις εσύ συγκεκριμένα και όχι κάποιο άλλο μέλος της ομάδας;

Νομίζω πως ήταν περισσότερο κοινή απόφαση μιας και το συμβόλαιό μου είχε ήδη λήξει. Όμως, το γνώριζα εξ αρχής. Απλώς, ούτε από πλευράς μου αλλά ούτε από πλευράς παραγωγής υπήρχε θέληση για συνέχιση της συνεργασίας. Άλλωστε, είχαν γίνει όλα πολύ ξαφνικά όταν έκανα τα δοκιμαστικά, που δεν είχα πολλά περιθώρια να σκεφτώ πράγματα. Παρόλα αυτά, ήταν μια πολύ σημαντική εμπειρία για μένα.

Δεν αισθάνεσαι αδικημένη;

Κοίτα, γενικά το τελευταίο διάστημα υπήρχε πολύ άγχος και αγωνία. Επικρατούσε ένα περίεργο κλίμα, μια ανησυχία και μια ένταση λόγω της χαμηλής τηλεθέασης. Οπότε, φεύγοντας από εκεί, όλα αυτά κατευθείαν έσβησαν. Όσο για την απόφαση του σταθμού, ήταν λογικό να θεωρηθώ ο «αδύναμος κρίκος». Δεν θα έλεγα ότι ένιωσα αδικημένη, γιατί είχαν δοκιμάσει από πριν ορισμένες αλλαγές στο concept, πράγμα που επίσης δεν απέδωσε. Οπότε, το επόμενο βήμα ήταν να προχωρήσουν σε αλλαγές που αφορούσαν στα άτομα της εκπομπής.