Τζίνα Αλιμόνου – Παύλος Βαρδινογιάννης: Αναζητείται ο επιχειρηματίας μετά από μήνυση της ηθοποιού

Αλιμόνου Βαρδινογιάννης

Το διαζύγιο εξελίσσεται πλέον σε πόλεμο μεταξύ των δύο πλευρών...

Νέα διάσταση φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση Τζίνα Αλιμόνου – Παύλος Βαρδινογιάννης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Διονύση Θανάσουλα στο protothema.gr, αστυνομικοί πήγαν στην κατοικία του επιχειρηματία μετά τη μήνυση για μη καταβολή διατροφής που υπέβαλε η Τζίνα Αλιμόνου. Εκεί τους είπαν ότι απουσιάζει, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι βρίσκεται στις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Τζίνα Αλιμόνου επισκέφθηκε το Α.Τ. Ψυχικού για να υποβάλλει μήνυση κατά του πρώην συζύγου της Παύλου Βαρδινογιάννη, αφού ο επιχειρηματίας παρά την απόφαση με αριθμό 2819 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, δεν κατέβαλλε την διατροφή που του επέβαλλε το δικαστήριο. Κατέθεσε μόνο μέρος της για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο ωθώντας κατ’ ουσία την πρώην σύζυγό του στο να υποβάλλει την συγκεκριμένη μήνυση. Ήδη το όνομά του έχει αποσταλεί με σχετικό σήμα σε όλα τα τμήματα και τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ ανά την Ελλάδα όπως αυτές σε λιμάνια και αεροδρόμια, προκειμένου να πράξουν τα δέοντα.

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητήθηκε ήδη στην κατοικία του, αλλά οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι δεν ήταν εκεί και έφυγαν. Πλέον, όταν εντοπισθεί εντός των συνόρων ο κ. Παύλος Βαρδινογιάννης, που σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στις ΗΠΑ αυτές τις ημέρες, θα συλληφθεί, ακόμη και μετά την παρέλευση του αυτοφώρου. Αυτό θα συμβεί επειδή το αδίκημα της μη καταβολής διατροφής είναι διαρκές και η διαδικασία αμέσως μετά την σύλληψη περιλαμβάνει απολογία σε ανακριτή και εισαγγελέα.

Η μήνυση της Τζίνας Αλιμόνου κατά του επιχειρηματία είναι το τελευταίο επεισόδιο σε ένα «πολεμικό» πια διαζύγιο που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια σε ήπιους τόνους και παραπέμπει σε έναν «πόλεμο των Ρόουζ». Ασφαλιστικά μέτρα, μηνύσεις και αγωγές συνθέτουν πλέον το τέλος ενός γάμου ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που απέκτησαν τέσσερα παιδιά, αλλά δεν κατάφεραν τελικά να συνυπάρξουν μαζί μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα η Τζίνα Αλιμόνου στο περιοδικό Gala, αποκάλυψε ότι ο επιχειρηματίας δεν είχε καταβάλλει την διατροφή που είχε επιβάλλει το δικαστήριο ύψους 30.500 ευρώ για τα τέσσερα παιδιά και 4.000 για την ίδια από τον περασμένο Μάιο. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι μετά τη μήνυση της ηθοποιού και την αντίδραση του Παύλου Βαρδινογιάννη, που θα δώσει την δική του εκδοχή, το πιθανότερο μέσω των δικηγόρων του.

Σύμφωνα πάντως με έγκριτους νομικούς κύκλους θα πρέπει να καταβάλει τη διατροφή που επιδίκασε το Μονομελές Πρωτοδικείο τον περασμένο Μάιο, ώστε η ηθοποιός να αποσύρει την μήνυση. Έτσι θα σταματήσει και η αναζήτησή του από την ΕΛ.ΑΣ αφού εάν πετάξει από τις ΗΠΑ στην Αθήνα το επόμενο χρονικό διάστημα, το όνομά του στον έλεγχο διαβατηρίων θα «χτυπήσει» στο σύστημα και θα ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες κατά τον νόμο διαδικασίες.