Τζένη Μπαλατσινού: Εξιτήριο από το μαιευτήριο με το μωρό – Στο πλευρό της ο Βασίλης Κικίλιας

Τζένη Μπαλατσινού

Δείτε φωτογραφίες...

Με τα χαμόγελα της ευτυχίας ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους, η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έφυγαν το μεσημέρι της Τρίτης  από το μαιευτήριο με το μωρό τους με προορισμό το  σπίτι τους! Το ζευγάρι πόζαρε ευτυχισμένο στο φωτογραφικό φακό ενώ έκανε και κάποιες δηλώσεις για το πιο ευτυχές γεγονός της ζωής τους, τον ερχομό του Κικίλια Junior!

Η Τζένη ήταν πάρα πολύ συγκινημένη αλλά και  μια κούκλα, φορώντας, ένα λευκό πουλόβερ και ένα τζιν παντελόνι, ενώ δεν σταμάτησε να κοιτάζει το γιο της για να δει αν είναι σκεπασμένος!

Ο Βασίλης Κικίλιας είπε μεταξύ άλλων: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον γιατρό μας και κυρίως όλο αυτό τον πολύ γλυκό κόσμο με τις πολύ γλυκές ευχές που μας έχει συγκινήσει. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ”.

Το ζευγάρι απέκτησε ανήμερα των Χριστουγέννων ένα αγοράκι που όπως έχουν δηλώσει και οι δυο ήταν δώρο Θεού. Ο υπουργός υγείας Βασίλης Κικίλιας παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του λόγω του εμβολιασμού κατά του covid, “έκλεβε” όλο αυτό το καιρό χρόνο, προκειμένου να βρίσκεται όσο περισσότερο κοντά στη σύζυγό του αλλά και στον γιο του, ενώ δεν έλειψε από το προσκέφαλο της Τζένης και την ώρα της καισαρικής και τη γέννησης του γιου του. Η Τζένη είχε ένα δύσκολο τοκετό αλλά όλα πήγαν καλά!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE