Τζένη Μπαλατσινού: Έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Τζένη Μπαλατσινού

Μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής τους διανύουν η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας.

Μία από τις ομορφότερες ημέρες της ζωής της διανύει η Τζένη Μπαλατσινού καθώς σήμερα ανήμερα Χριστουγέννων, γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Το νέο μέλος της οικογένειας είναι ο καρπός του έρωτά της με τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια που κι ο ίδιος σίγουρα ζει τα πιο χαρούμενα Χριστούγεννα της ζωής του.  Όλα κύλησαν ομαλά με τον τοκετό και πλέον μαμά και γιος ξεκουράζονται.

Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, χώρισαν για λίγο, αλλά η αγάπη και ο έρωτάς τους ήταν τόσο μεγάλος που τα όποια προβλήματα ξεπεράστηκαν και πλέον απολαμβάνουν την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία! Οι δυο τους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Ιούνιο του 2019 και ο ερχομός του γιου τους επισφράγισε με τον πιο όμορφο τρόπο τον έρωτά τους.

Αν και αποτελούν ένα ζευγάρι που θέλει να κρατά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τα χαρμόσυνα γεγονότα της ζωής τους τα μοιράζονται με τον κόσμο, όπως το παραμυθένιο τους γάμο στον Λυκαβηττό, την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και τώρα την αποκάλυψη για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.