Τζέιμς Καφετζής: Θα δώσει τα χέρια με τον Ατζούν για το Survivor All Star;

Τζέιμς Καφετζής

Αυτό ζητάει ο Τζέιμς Καφετζής για να πει το πολυπόθητο "ναι"!

Μπορεί να δέχθηκε την πρόταση ο Τζέιμς Καφετζής, προκειμένου να δώσει το παρών στο Survivor All Star, αλλά θα θέσει πρώτα τους όρους του στον Ατζούν Ιλιτζαλί. Μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και το Secret των Παραπολιτικών, ο νεαρός επιχειρηματίας αποκάλυψε τι ακριβώς θα ήθελε προκειμένου να… τα βρουν με τον Τούρκο παραγωγό.

Ειδικότερα, ο Τζέιμς Καφετζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει κάνει μήνυση ο Ατζούν και ζητά 100.000 ευρώ επειδή πήγα στην Barking Well. Επειδή όμως ετοιμάζουν το Survivor All Star, αν αφαιρεθεί η μήνυση και τα βρούμε και τα χρήματα είναι καλά, θα πάω. Εγώ θέλω παραπάνω λεφτά από τον Τριαντάφυλλο. Για να πάω, θέλω ό,τι πάρει ο Ντάφυ συν 100 ευρώ παραπάνω (γέλια)».

O νεαρός επιχειρηματίας είναι δουλευταράς και όλο το καλοκαίρι βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Ρόδο, όπου εργάζεται από το πρωί έως το βράδυ στην οικογενειακή επιχείρηση. «Αυτή την περίοδο βρίσκομαι στην πατρίδα μου, τη Ρόδο, όπου έχουμε ναυτιλιακή εταιρεία με ημερόπλοια. Φέτος οι αφίξεις χτύπησαν «κόκκινο», έχει βουλιάξει το νησί και εγώ προσωπικά κοιμάμαι από τις 9 το βράδυ, γιατί είμαι πτώμα. Περιμένω τον Νοέμβριο πώς και πώς για να ξεκινήσω τα ταξιδάκια μου» δηλώνει ο Τζέιμς Καφετζής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρώην παίκτης του Survivor βρίσκεται και σε άλλες συζητήσεις για το τηλεοπτικό του μέλλον, αφού του έχουν προτείνει δική του στήλη με ταξίδια στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha. Ο ίδιος, πάντως, δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο που πολλοί θα ήθελαν στο δυναμικό τους.