Τσαλίκης: Σώθηκε το «Δέστε τους!» που έφυγα και σώθηκα και εγώ

Δείτε την συνέντευξή του στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

«Φέτος τα έδωσα όλα σε αυτό που είμαι γεννημένος να κάνω. Να κάνω τον κόσμο να περνάει καλά. Έ, γιατί προφανώς πέρσι δεν τον έκανα τον κόσμο να περάσει και τόσο καλά. Τον τηλεθεατή εννοώ, αλλά και τα παιδιά που είμασταν μαζί» είπε ο Γιώργος Τσαλίκης αναφερόμενος στην τηλεοπτική εκπομπή «Δέστε τους!».

«Δεν μετάνιωσα για το «Δέστε τους!» καθόλου. Και το έχω ξανάπεί, αν το πω και τραβηγμένα, πως φέτος σωθήκαμε όλοι. Σώθηκε το «Δέστε τους!» που έφυγα και σώθηκα και εγώ. Έγώ πήγα πάρα πολύ καλά στη δουλειά μου τη νυχτερινή και το «Δέστε τους!» μπόρεσε να λειτουργήσει η χημεία των παιδιών και να περάσει ο τηλεθεατής καλά και τα παιδιά να κάνουν νούμερα, να ανανεώσουν για άλλη μία χρονιά, να περάσουν καλά. Το «Δέστε τους!» φέτος ήταν μία πολύ καλύτερη εκπομπή. Πολύ πιο χαλαρή. Ο Νίκος ήταν πολύ πιο χαρούμενος. Βγάλανε καινούρια θέματα με τα οποία πέρασα τέλεια κι εγώ που αποστασιωποιήθηκα από την θέση του παρουσιαστή. Και τους επιβράβευσε και ο κόσμος. Και από την άλλή και η δική μου δουλειά πήγε τέλεια.»

Ανέφερε ακόμα πως μετά το «Δέστε τους!» «έπαθε» μία αποστροφή προς την τηλεόραση και ένιωθε πως πρέπει να μαζέψει αυτή την υπερέκθεση και να μιλήσει μέσα από τη δουλειά του. Μίλησε ακόμα για τα λάθη που έκανε και τα κακεντρεχή σχόλια που δέχτηκε.

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε ακόμη και στους παρουσιαστές της πρωινής ζώνης και την ιδιαίτερή του αγάπη στην Ελένη Μενεγάκη και την σχέση της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Δείτε όσα είπε στη συνέντευξή του: