Τρύφων Σαμαράς: «Μέσα σε 6 μήνες έχασα μάνα, γιαγιά και τον κολλητό μου φίλο»

Διαβάστε: Τι λέει για το Dancing with the stars και όχι μόνο ο Τρύφων Σαμαράς.

Ο Τρύφων Σαμαράς ανήκει στους Stars του Dancing που έχουν προκαλέσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και τα φώτα της δημοσιότητας έχουν συγκεντρωθεί πάνω του. Η δημοφιλία του, αδιαμφισβήτητη! Σε συνέντευξη του στο ΛΟΙΠΟΝ και στη Κατερίνα Σταυρίδου  μίλησε…  για τα πάντα!  Τι είπε, λοιπόν για: 

Το «Dancing with the Stars 2»: 

«Μιλάμε για κούραση, όχι για αστεία! Πρέπει να έχεις φοβερή υπομονή και να τα παίρνεις εύκολα, αλλιώς μέσα σε μία εβδομάδα δεν προλαβαίνεις να μάθεις τη χορογραφία».

 Την παρτενέρ του:

«Της έχω πάρει λίγο τον αέρα! Δεν μπορώ να πω, με ακούει, είναι πολύ καλή κοπέλα! Έχουμε πολύ ωραία σχέση, τα πάμε μια χαρά. Την κούρεψα κιόλας πριν από το πρώτο live».

Την κριτική:

«Το έχω πάρει χαλαρά. Σίγουρα με ενδιαφέρει να πηγαίνω καλά και προσπαθώ γι’ αυτό, αλλά δεν το παίρνω και κατάκαρδα. Μπήκα στο χορό και θα χορέψω, αλλά όχι όλα για όλα!».

Τη σχέση του με το χορό: 

«Πολύ παλιά είχα κάνει μπαλέτο».

Την Ζέτα και την Ευγενία, τη Φαίη και την Ελένη: 
 
«Νομίζω ότι είναι οι top παρουσιάστριες αυτή τη στιγμή, μαζί με τη Φαίη Σκορδά. Η Μακρυπούλια έχει ταλέντο, είναι πολύ όμορφη, με ό,τι καταπιάνεται το φέρνει εις πέρας με επιτυχία και ο κόσμος την αγαπάει. Πολύ ταλαντούχα είναι και η Μανωλίδου, απόδειξη ότι τη διεκδικούν όλα τα κανάλια. Η Σκορδά είναι πια η πρωταγωνίστρια του πρωινού. Μαζί με το σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, παρουσίασαν μια καινούργια πρόταση, που άρεσε πολύ στον κόσμο. Όπως και να το κάνεις, όταν η Ελένη Μενεγάκη παρουσιάζει τόσα χρόνια το ίδιο, επόμενο ήταν να βαρεθεί ο κόσμος. Και δεν είναι ότι βαρέθηκα, απλώς θα ήθελα να τη δω σε κάτι διαφορετικό. Το να κάνεις 15 χρόνια πρωινό είναι σαν να επαναπαύεσαι στο θρόνο σου».

 Για τις «Real Housewives»: 

«Νομίζω ότι αυτό ακριβώς ήθελε ο ΑΝΤ1, την υπερβολή. Δεν ήθελε 6 απλές γυναίκες. Γιατί να μην είναι; Όταν μια γυναίκα έχει χρήματα και της αρέσει να προσέχει τον εαυτό της, κάνει αυτή τη ζωή. Αυτές οι γυναίκες έχουν μια οικονομική επιφάνεια. Πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν πρόκειται για συνηθισμένες νοικοκυρές».

Για τις δύσκολες στιγμές του από την απώλεια αγαπημένων του ανθρώπων: 

«Μέσα σε 6 μήνες έχασα τη μητέρα μου, τη γιαγιά μου, έναν κολλητό μου, ενώ ένα χρόνο πριν είχα χάσει και την καλύτερή μου φίλη. Μου έπεσαν όλα μαζί. Εκείνο το διάστημα είπα: “Δεν αντέχω άλλο, ως εδώ, δεν μπορώ να ακούω άλλο για θανάτους”. Το πέρασα πάρα πολύ έντονα και όταν μένεις μόνος σου και δεν έχεις κάποιο σύντροφο να το μοιραστείς, είναι ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα».

 Για την τρέλα της δημοσιότητας και τα σχόλια που έχουν γραφτεί: 

«Εγώ έγινα πολύ μικρός γνωστός και μπορεί τότε να ήμουν λίγο πιο παρμένος. Τώρα όμως, που έχω 20 χρόνια καριέρας στην πλάτη μου, δεν δίνω καμία σημασία. Λέω: “Και τι έγινε;”. Έχουν γραφτεί διάφορα σχόλια, όπως τότε που βγήκα με τακούνια στο σόου του Βασίλειου Κωστέτσου. Είχαν γράψει ότι είμαι διάττοντας αστέρας, αλλά από τότε έχουν περάσει 15 χρόνια».

 Για την… φούστα του Σισέ και αν ο ίδιος θα φορούσε φούστα: 
 
«Δεν νομίζω ότι τα ράσα κάνουν τον παπά! Δεν μ' ενοχλεί η φούστα στον άντρα, όταν κάποιος μπορεί να το υποστηρίξει αυτό, μου αρέσει. Ο Σισέ δεν έδειχνε άσχημα γιατί είναι αντρουά. Έχει να κάνει με το πώς το υποστηρίζει ο άλλος».

 Για την προσωπική του ζωή:

«Βέβαια και έχω προσωπική ζωή, δεσμό δεν έχω! Δεν είναι τόσο εύκολο στην εποχή μας να κάνεις μια σχέση. Όταν είσαι γνωστός, είναι δύσκολο να βρεις έναν άνθρωπο που θα σε αγαπήσει πραγματικά».